L'Igualada HC en vol 50

Després de la victòria a Alcoi els igualadins estan a tan sols 3 d’assolir l’anhelada xifra dels 50 punts

Diumenge, 20 maig 2018. 11:42. Redacció AnoiaDiari.

Amb la victòria aconseguida aquest cap de setmana a la pista de l'Alcoi (1-3), i amb el bitllet per disputar la CERS la temporada vinent a la butxaca, L'Igualada Rigat va un pas més per aconseguir els seus nous objectius per tancar la temporada: assolir els 50 apunts i acabar al podi dels equips menys golejats.

Foto: David FiguerasDe moment l’equip arlequinat ja suma 47 punts i queda a només una victòria de la xifra màgica dels 50. Pel que fa als gols encaixats, l’Elagi ha tornat a fer una autèntica exhibició al País Valencià, encaixant només un gol  i mantenint els 3 de diferència sobre el Noia (que n’ha rebut 2 contra el Caldes). Si dissabte que ve contra el Lloret el porter igualadí no encaixa 3 gols més que els porters cavistes l’Elagi serà al pòdium de porters de la temporada, just darrera d’Egurola-Fernàndez i Malian.

El partir diputat a Alcoi ha estat el típic enfrontament de final de temporada amb les forces justes i la transcendència baixa. I tot i que l’Alcoi ha arribat a dominar algunes fases del partit, els arlequinats han estat molt afinats als inicis de les dues parts quan han marcat molt d’hora dos gols que han donat molta tranquil·litat. Això i l’actuació, altre cop “de selecció” de l’Elagi.

L’IHC, amb el jugador de la base Oriol Prat al cinc inicial, s’ha avançat en el marcador just quan s’havia complert el primer minut de partit. Un remat exterior que han quedat congelat dins de l’àrea i que Met Molas ha encertat a clavar dins. El 0 a 1 s’ha mantingut intocable fins ben al final de la primera mitat. L’Elagi ha aconseguit aturar un penal a falta de 2 minuts (penal i segona acció, de fet) però només un minut després un tir de Baieli al primerpal ha tocat en Pla i ha acabat al fons de la xarxa. Una jugada desafortunada i que ha fet que el partit se n’anés al descans amb empat a 1.

La història de la primera meitat s’ha repetit a la segona. Pràcticament al mateix minut i segon. Sergi Pla ha culminat una contra aixecant la bola davant de Guri i fent-li una vaselina espectacular. I igual que a la primera part el marcador no s’ha mogut fins al final. Els locals han tornat a tenir l’empat en una acció a pilota aturada (una FD per expulsió de Molas) que no ha acabat en gol i en canvi Pla si que ha aprofitat la seva “bola quieta” per marcar l’1 a 3 de penal. D’aquesta manera els de Ferran López ha signat els 47 punts en aquesta lliga. I aniran a pels 50 contra el Lloret a casa en l’últim partit de la temporada.

Al final del partit l'entrenador igualadí, Ferran López, va manifestar "estic content de la victòria d'avui i el balanç de tota la temporada. Fer 50 punts no és gens fàcil i ho tenim a prop.

ALCOI 1 (1/0) Guri, Roca, Baieli (1), Lloisa i Orusté, equip inicial. Martí i Arnáez.

IHC RIGAT 3 (1/2) Elagi, M.Molas (1), O.Prat, R. Bars i S.Pla (2), equip inicial. O.Vives, Tety V, J.Méndez i G.Miquel. M. del Valle.

GOLS : 0-1 Met Molas (m 1.41), 1-1 Baieli (m 24.10). SEGONA PART. 1-2 Pla (m 1.18), 1-3 Pla (m 23.30)