L'Igualada Hoquei Club s'emporta golejada al Palau Blaugrana (7-3)

El càstig va ser excessiu pels igualadins que a mitja part empataven a 3 gols amb el Barça.

Dilluns, 6 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els homes de Ferran López van disputar un partit on hi va haver més igualtat a la pista del que apuntava el marcador. Els gols, molt celebrats, els van encaixar Setgi Pla, Tety Vives i Met Molas. El tècnic apuntar en una entrevista radiofònica 'l'equip l'ha castigat la fatiga i les individualitats del Barça. Tot i que no em conformo amb la derrota, estic satisfet del treball que han fet'.

El partit va començar amb un gol de 'Tety' Vives 18 segons després del xiulet inicial (0-1). Amb el gol, el Barça va exercir la seva pressió habitual que dificultava a l'Igualada sortir del mateix camp quan tenia la possessió. Al minut 11 l'Igualada va desaprofitar una falta directa a favor i va veure com entrava el primer gol blaugrana (1-1). No va ser fins al minut 17, amb un xut de cullera que Marc Gual aconseguia avançar el Barça per primer cop en tot el partit (2-1).

Al minut 22 un Met Molas completament desmarcat i amb espai suficient, va enviar la pilota al fons de la porteria amb un xut ras per posar l'empat a dos. I només dos minuts més tard, l'altre osonenc de l'equip, Sergi Pla, posava el 2 a 3 amb un xut creuat. Semblava que l'Igualada podria dir que aniria al descans amb superioritat a l'electrònic en una pista difícil, però 57 segons abans de la mitja part, Xavi Barroso aprofitava una errada defensiva dels arlequinats per posar el 3-3.

A la represa, el Barça es va tornar a avançar ben aviat, al minut 28 i mitjançant Marc Gual (3-4). Al 37, dos gols amb pocs segons de distància, primer de Pablo Álvarez i després d'Edu Lamas, van posar el 6 a 3, una distància que l'Igualada ja no va poder retallar. El barceloní Lucas Ordóñez va trencar la dinàmica marcant el setè pel seu equip. Durant els minuts finals, va ser el mateix jugador qui va errar un penal i una falta directa, jugades aturades per Elagi Deitg.

El pròxim compromís de l'equip és el partit de tornada de la Copa CERS, el pròxim 11 de març davant del Viareggio, a qui l'Igualada li ha de remuntar tres gols.