L'Igualada de Martí Alavedra es retroba amb la victòria

CF Igualada 1 - UE Rapitenca 0

Dilluns, 17 novembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
El Club de Futbol Igualada ha aconseguit tres punts vitals amb una treballada victòria, a casa, contra la Rapitenca. Un gol en pròpia porteria de l'equip de Sant Carles de la Ràpita després d'una pilota penjada de Ton Casas ha situat l'1 a 0 al marcador. Era a la segona meitat. Els pals i una gran aturada del porter igualadí, Eduard Morera, ha permès que els tres punts es quedessin a l'Anoia.

L'Igualada va haver de treballar per mantenir l'1 a 0

Amb intensitat i ordre, els homes del CF Igualada van aconseguir ahir que els 3 punts es quedessin a Les Comes. El nou Igualada de Martí Alavedra s'ha retrobat finalment amb la victòria. Els igualadins s’enfrontaven a la Rapitenca, un equip de la zona mitja-alta de la classificació. El partit va començar molt igualat, amb poques ocasions a cada camp. L’Igualada, amb un gran nombre de jugadors expulsats i sancionats i amb molts jugadors del Juvenil a la banqueta, no acabava de trobar porteria, però tampoc ho feia la Rapitenca. Un pal dels de Sant Carles de la Ràpita al minut 33 i un altre de Martí al 40 haguessin pogut canviar el guió del partit, però es va arribar al descans amb l’empat a 0. Després, l’Igualada va sortir a la segona part amb un domini clar del partit. El gol dels blaus va venir d'una falta lateral: Ton Casas, amb l’esquerra, penjava la pilota al punt de penalt i un defensa de la Rapitenca l’enviava per error al fons de la xarxa. A partir d’aleshores el control de l’Igualada va baixar, i la Rapitenca va tenir alguna ocasió que no va poder materialitzar.

Amb el temps acabat i un Igualada defensant el resultat, un xut a l’escaire de la Rapitenca hagués pogut significar l'empat, però una excel·lent aturada d'Eduard Morera va evitar el gol. Amb aquest resultat i 2 juvenils debutant, Martí Lliró i Fermín Robledillo, s'arribava al final del partit. Amb els tres punts, l’Igualada es queda a només un punt de la sortida del descens.

CF IGUALADA: Eduard Morera, Bernat Sansanó, Ton Casas, Martí Just, Enric Palet, Eloi Jimenez, Àlex Zamora, Pau Vidal, Jordi Castellano, Bachana Lominadze, Oriol Dalmau. Suplents: Lucas Cajes, Adrià Soria, Martí Lliró, Roger Àlvarez, Fermín Robledillo. Entrenador: Martí Alavedra.

RAPITENCA UE: Miquel Gasparin, Marc Tena, Jonatan Tomas, Alejandro Borrull, Samuel Garcia, Ivan Gasparin, David Silva, Antonio Alberto Jimenez, Adria Alonso, Alexis Jimenez, Xavier Anell. Suplents: Josue Andreu, Albert Villarroya, Andres Felipe Guapacha, Gerard Verge, Agustin Armando Ojeda, Ivan Paez. Entrenador: Delfin Ferreres.