L'Igualada no aconsegueix remuntar i diu adéu a la CERS (4-4)

El pavelló va omplir-se d’igualadins que van donar suport al seu equip, també d’una seixantena d’italians a les grades.

Diumenge, 12 març 2017. 18:00. Redacció AnoiaDiari.

Ahir dissabte es va disputar la tornada de quarts de final de la competició europea d'hoquei. Al ser un partit de tornada, els de l'IHC necessitaven superar al Viareggio per tres gols per forçar la pròrroga, que no va arribar a materialitzar-se. El resultat final va deixar 8 a 5 en el marcador global. Els golejadors van ser Molas, Bars i doblet d'Emmanuel.

L'arlequinat Emmanuel Garcia va signar dos dels quatre gols de dissabte.El partit es va disputar ahir dissabte al Pavelló de les Comes d'Igualada, en horari habitual, a quarts de nou del vespre. L'Igualada va llançar un missatge des del primer moment al rival: aniria a marcar els gols que necessitava perquè creia en la remuntada. Ben aviat, va tenir la primera ocasió. Al minut 4 l'Igualada disposava d'una falta directa a favor. Sergi Pla no va poder transformar-la, però el rebot el va agafar Molas i el va convertir en el primer gol de la nit (1-0). Tot i això, cinc minuts més tard el conjunt italià va encaixar el seu primer gol, fruit de superioritat numèrica per targeta blava (1-1). En els últims moments de joc de la primera meitat una falta directa a favor de l'Igualada els va fer sumar, l'argentí Emmanuel no va decebre el seu públic i va anotar (2-1). Mitja part.

No hi va haver sort en l'esperada remuntada igualadina.A la represa, Emanuel García va tornar a ser l'encarregat de xutar i transformar una falta, fent embogir el públic de Les Comes, que cada vegada més veia que la remuntada era possible. Al minut 31, va ser l'Igualada qui va cometre la desena falta, però un altre cop Elagi Deitg va aturar el xut. Però només uns minuts més tard, al minut 37, Emanuel García també veia una segona targeta blava i aquest cop, Rubio no va perdonar a pilota aturada, i posava en 3-2. Al minut 40 va arribar l'empat a 3, moment difícil pels igualadins (3-3). Minuts més tard els italians van avançar-se al marcador per primer cop al partit (3-4). Amb l'eliminatòria sentenciada, el partit va viure dos últims minuts bojos; Bars va anotar de penal l'últim gol, posant punt final al matx (4-4).

El tècnic igualadí Ferran López, en una entrevista a la ràdio va voler agrair la resposta de la gent i el suport durant el partit: "Avui, les Comes feien goig. Em sap greu no que no ens hagin vist. També des del club arlequinat s'ha fet un tuit d'agraïment a l'afició: