L'Igualada no aixeca cap i és derrotat pel Liceo (2-4)

Els de l’Igualada Hoquei Club diuen adéu al ’Tourmalet’ després del partit de dissabte.

Dilluns, 20 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El conjunt igualadí d'hoquei va encarar aquest dissabte la seva quarta derrota consecutiva, totes elles en partits de l'anomenat 'Tourmalet'. El Liceo va sortir molt potent des del primer minut aquest dissabte al Pavelló de Les Comes, al vespre, els igualadins van ser incapaços de plantar-hi cara. Emmanuel Gracia va ser el pare dels dos gols.

Garcia va ser l'únic golejador arlequinat de la nit de dissabte.En els primers segons de joc, i degut a un error defensiu els gallecs van marcar el primer gol. Ferran López va demanar un temps mort molt matiner, al minut 6, per intentar capgirar un partit que semblava que s'estava posant realment complicat. Clau va ser l'entrada al joc d'Emanuel García al minut 8. Amb menys d'un minut a la pista, va aconseguir un gol després de desviar una passada mil·limètrica de Met Molas (1-1). Quan millor estava jugant l'Igualada, el Liceo va fer ús de les seves individualitats i César Carballeira va posar l'1 a 2 al marcador. Només un minut més tard, tornava a ser el mateix Carballeira qui enviava la pilota dins de la porteria d'Elagi Deitg per posar l'1 a 3 al marcador, un resultat que l'Igualada ja no va poder retallar. Descans.

Rober Bars va dur a terme un bon partit tot i no encaixar un penal a favor.A la represa, l'Igualada va sortir molt endollat per mirar de salvar la distància de dos gols. No va ser fins al minut 40 quan el Liceo va disposar d'un penal a favor, que van saber transformar (1-4). Quan faltaven dos minuts del final, el Liceo va cometre la seva desena falta. Havia estat un partit amb molt poques faltes, l'Igualada, de fet, es va quedar amb nou i no va arribar a cometre la desena. Emanuel García va ser l'encarregat de xutar la falta i transformar-la, per posar el definitiu 2 a 4 a l'electrònic.

La pròxima cita de l'Igualada serà el dissabte 25 de març a les vuit del vespre a la pista del Vendrell.