L'Igualada fa un pas en fals a casa contra l'Almacelles

L’equip lleidatà va saber trobar la porteria i desfer uns blaus sense sort en atac

Dilluns, 17 setembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus continuen sense conèixer el gust de la victòria, en la ja tercera jornada de lliga de Primera Catalana. L'EFAC Almacelles, un dels adversaris més difícils de l'Igualada els darrers anys, va tornar a tombar l'equip anoienc.

La manca de punteria va ser determinant en la primera derrota del curs dels homes de Moha. El matx va tenir dues parts ben diferenciades. Una primera, en la que el CF Igualada manava i va poder marxar amb avantatge al descans. De fet, Martí Just només començar perdonava l'1 a 0 al creuar massa una acció personal. Omar a l'equador de la primera part xutava, però Chiné responia molt bé. L'Almacelles, per la seva part, buscava sorprendre a la contra sense trobar la porteria d’Albert Alfonso.

Imatge de la primera part del matxLa represa va canviar de mig a mig el guió. Els de la Terra Ferma van trobar la tecla per incomodar als jugadors blaus. Un manca d'entesa entre Nil i Albert permetia a Oscar Canadell marcar a plaer el 0 a 1. Fins i tot l'Almacelles va poder fer el 0 a 2 en alguna acció aïllada. Per la seva banda, l'Igualada va tenir també les seves opcions d'empatar. Un xut de Pedro massa alt, un de Martí Just que desviava el porter i una doble ocasió de Llobet i Lliró que no entrava dins per ben poc. Al final, derrota del CF Igualada que suma 2 punts i que haurà de refer-se aviat d'aquesta ensopegada a Les Comes. La pròxima cita dels igualadins serà al camp del Cambrils.