L'Igualada passa als vuitens de la CERS

Els igualadins vencen 6-2 al Sarzena italià (9-3 al global) i obtenen el passi per a una nova ronda europea

Dilluns, 27 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada HC s'ha classificat per als vuitens de final de la Copa CERS després de derrotar aquest dissabte al pavelló de les Comes al Sarzana italià per 6 gols a 2. A l'anada, els igualadins van vèncer per 1 a 3. En aquesta nova ronda europea els igualadins s'enfrontaran al Lleida Llista.

Tety Vives tanca el marcador amb un gol espectacular (Foto: Xavi Garcia)

Uns 300 aficionats van ser testimonis, aquest dissabte al pavelló de les Comes d'Igualada, de la classificació de l'Igualada HC per als vuitens de la Copa de la CERS. Tot i que, aparentment, el resultat 6-2 pot semblar una victòria fàcil per als igualadins, a la pista es van viure moments complicats, ja que els italians es van posar amb un 0-2 per davant al marcador (amb un tercer gol anul·lat), equilibrant l'eliminatòria.

La primera part va ser controlada pels visitants, que van avançar-se amb gols de Sergio Festa, al minut 3 i Francesco de Rinaldis, al minut 10. Quan faltaven 3 minuts per al descans, Vives escurçava la diferència marcant l'1-2.

A la represa, i quan la bola només havia corregut 37 segons, Bars aconseguia el gol de l'empat i l'inici de la remuntada i de l'exhibició igualadina. Al minut 9 Bars tornava a marcar, ara de falta directa, i posava els igualadins per davant al marcador i controlant plenament el partit. Han marcat Vives (que aconseguia el seu primer gol en competicions europees); Met Molas de falta directa, i Tety Vives ha tancat el marcador amb un gol espectacular. Als darrers mints va debutar el júnior Oriol Prat.

IHC: 6 (1/5) Elagi, Bars(2), Molas (1), O.Vives i Pla, equip inicial. Tety (2), Miquel (1), Méndez i Prat. Del Valle.

SARZANA: 2 (2/0) Corona, De Rinaldis (1), Borsi, Rubio, Festa (1), equip inicial. Dolze, Deinite, Rispogliati.

GOLS: 0-1 Festa (m 3.07), 0-2 De Rinaldis (m11.50), 1-2 Tety ( m 22). SEGONA PART. 2-2 Bars (0.37), 3-2 Bars FD (m.9), 4-2 G.Miquel (m 16), 5-2 Met Molas FD ( m 16.19), 6-2 Tety (m 18.27)