L'Igualada perd a la pista de l'Alcoi (5-2)

Ha estat el primer partit sense Nil Garreta a les files dels arlequinats.

Dilluns, 9 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El partit ha estat molt marcat per la profunda diferència que s'ha establert en els primers 20 minuts de joc. Els tres gols han estat impossibles de remuntar. Els autors de les anotacions igualadines han estat Sergi Pla i Tety Vives.

Garcia i vives han estat els encarregats de xutar les faltes directes del matx.Ja des del primer minut els d'Alcoi s'han imposat amb força a l'electrònic: dos gols en quatre minuts. (2-0) L'Igualada no ha tingut capacitat de reaccionar i poc abans de la mitja part han rebut el tercer gol de la mà del local Castañeiro. (3-0) Ha estat després del descans, i la posterior xerrada al vestidor, quan els igualadins han entrat al joc. Sergi Pla ha estat l'autor del primer gol arlequinat, just en el moment que s'assolien les deu faltes. (3-1) Ha estat quan Elagi ha estat capaç d'aturar la falta directa.

Desgraciadament pels d'Igualada, Emanuel Garcia no ha pogut transformar un penal aparegut a mitja segona part. Uns deu minuts després, Tety Vives si que ho ha assolit després de xutar una altra FD, conseqüència d'una tarjeta blava. Amb el seu clàssic xut potent, ha enviat la pilota a la xarxa de la porteria dels d'Alcoi. (3-2) La remuntada semblava possible. Però malgrat hi ha hagut diverses ocasions que han acabat al pal, no hi ha hagut sort. Ha estat en els últims dos minuts on han quedat vençuts totalment (5-2).

Per tant, els igualadins tanquen la primera volta de la lliga amb 13 punts.