L'Igualada perd els tres punts contra la teranyina defensiva del Balaguer

Un gol en solitari poc abans del descans condemna als blaus

Dimarts, 14 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Les Comes no va poder ser el fortí que esperen els blaus. En bona part, perquè la trinxera del Balaguer va fer impossible marcar (0-1). Pas enrere dels nois de Dani Gimeno, ara a la desena posició.

L'equip igualadí va caure derrotat aquest diumenge a casa contra el Balaguer. Un equip amb les línies endarrerides, que va trencar el ritme del partit durant els 90 minuts de joc. Els jugadors de Dani Gimeno jugaven com a locals per segona semana consecutiva. Tenien la possibilitat de seguir als llocs capdavanters de la classificació. Però, davant tenien a un equip que arribava amb una dinàmica positiva. Un conjunt que va marcar el seu únic gol al contracop.

L'inici va ser molt igualat. L'Igualada tenia més domini de la bola i fruit d'això Bernat va tenir una magnífica ocasió, que la defensa visitant va treure sota pals. A mesura que els minuts avançaven, el joc s'alentia i era més complicat de poder superar les línies defensives dels de la Noguera. I quan semblava que la primera part acabaría amb empat a zero, en un gran contracop dels lleidatans, es van avançar al marcador. El pitjor escenari de cara a la segona part.

L'onze de l'Igualada, abans del matx de diumengeDes del minut 46, els visitants van decidir tancar-se i acumular molts jugadors en camp propi, esperant algún contracop per a sentenciar el partit. El joc dels blaus era més ràpid, però era molt complicat acabar les jugades, la intensitat defensiva dels visitants dificultava cada acció local. I amb una bona jugada del davanter de Balaguer, van forçar un dubtós penal. Una pena màxima quee Dani, fent gala de la fama de parapenals, va aconseguir aturar, per mantenir als igualadins al matx. Amb aquesta desfeta, la classificació es compacta més. Tot i que, el CF Igualada encara es troba a la desena plaça. El pròxim diumenge, els blaus reben el líder de la categoría, el FC Martinenc.