L'Igualada a quarts de finals de la CERS després de guanyar al Remsheid (3-6)

L’expedició arlequinada es va desplaçar fins a Alemanya per disputar el matx.

Diumenge, 15 gener 2017. 20:30. Carles Pauné Serra.

A la pista de l'Sporthalle Hackenberg, a Alemanya els igualadins van proclamar-se guanyadors de l'eliminatòria per un resultat global de 17 - 4, el passat dissabte 14. Amb gols de Roger Bars, Manuel GraciaDani López, Francesc Bargalló i un doblet de Sergi Pla; els de l'Anoia preparen ja els quarts de final.

Els igualadins van jugar amb la segona equipació. | Foto: IGR RemscheidEl partit va començar amb sorpresa. Al segon trenta, l'equip alemany es va avançar al marcador en la primera jugada. Fruit del joc ofensiu. Dani López va ser l'encarregat de materialitzar el primer gol al minut 8 amb un xut ras. No va trigar el segon gol. Només quatre minuts més tard, Francesc Bargalló marcava un autèntic golàs al fer una gran rematada i la bola va entrar per l'escaire. Amb una entrada a l'àrea de Roger Bars, el de Vilanova del Camí en va treure un penal que ell mateix va transformar. Mitja part.

A la represa, els arlequinats van tornar a ampliar distàncies de seguida mitjançant Sergi Pla. Emanuel Garcia, vuit minuts més tard també va sumar al marcador. Poc més endavant el local Peinke aprofitava una pilota a l'àrea per superar a Bernat Camps (porter suplent), que havia entrat a l'inici de la segona part. Sergi Pla encara va tenir temps d'aconseguir el 2 a 6 al minut 42, després d'una jugada col·lectiva. I amb el partit i l'eliminatòria sentenciats, el Remscheid va aprofitar per marcar el tercer gol de l'honor per mitjà de Max Richter.

Els anoiencs van superar els vuitens de final per un total de 17 a 4 i ja és a quarts de final de la CERS, on l'espera el Viareggio, que té un nivell de joc superior als dos rivals que l'Igualada