L'Igualada Rigat cau a Reus després d'una bona primera part

Una primera part vibrant acaba amb empat a tres gols, però els igualadins no resisteixen durant la represa

Dilluns, 18 març 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Els arlequinats van perdre en el primer partit d'OK Lliga després de no poder prosperar en competició europea. El Reus va ser superior (5-3), tot i que els homes de Ferran López van jugar un partit molt estimable.

L'equip arlequinat no va poder superar al Reus en un partit on van oferir una bona imatge i que podria haver caigut de qualsevol banda. L'Igualada Rigat no va afluixar durant una primera part vibrant, que va acabar amb un empat a tres, un marcador inusual per a 25 minuts de joc. A la represa, el Reus faria valer el seu potencial.

Una instantània del matx a Reus, amb els arlequinats de blancEls anoiencs  van avançar-se al marcador amb un gol matiner de Sergi Pla al minut 2. La rèplica del reusencs no va trigar a arribar, amb una diana de Marc Julià en una jugada de falta directa per una targeta blava a Sergi Pla. La igualtat es va trencar al marcador però no a la pista amb un gol de Cristian Rodríguez quatre minuts més tard.

El marcador va seguir equilibrat fins al minut 21, quan va embogir el partit. En menys de 60 segons, es va passar d'un 2 a 1 a un 3-3. Primer va empatar Jordi Méndez (2-2); en la jugada següent, després del servei inicial, Tiago Rafael anotava el tercer del Reus (3-3); i amb una passada de Roger a Bars a Méndez, també després del servei inicial, aquest feia el 3 a 3 amb el que es va marxar al descans.

A la segona part, un gol als deu segons de Cristian Rodríguez va tornar a avançar als locals. El gol va deixar estabornit a l'Igualada Rigat, que va patir per la pressió del Reus i Elagi va haver d'intervenir en diverses ocasions. Passats els 10 primers minuts, l'equip va tornar a entrar en el partit i va generar ocasions no només per empatar, també per guanyar-lo. L'equip va ser intens. Tot i això, no va trobar recompensa i Marc Julià va fer més grans les distàncies amb un gol a falta de vint segons pel final.