L'Igualada Rigat conquereix una de les seves pistes maleïdes

Els arlequinats firmen a Lleida la seva segona victòria a fora de casa seguida

Dilluns, 5 novembre 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

L'equip de Ferran López és un dels ogres de l'OK Lliga i s'ha reivindicat com a tal a la pista d'un equip que era una de les seves 'bèsties negres'. Els arlequinats van reeditar el resultat del dijous a Alcobendas a Lleida, 1 a 5.

L'Igualada Rigat firmava aquest cap de setmana la seva segona victòria fora de casa i, de nou, per 1 a 5. Deu gols en dos partits, fora de casa, i amb pocs dies de diferència. Ho feia a Lleida, en una de les pistes més aspres de la competició, l'11 de setembre de Lleida, on hi havia perdut les últimes temporades i on va quedar fora també de l'última CERS. A més, els anoiencs aconseguien, amb l'1 a 2 de Sergi Pla de falta directa, el gol 4.100 de la història del club a la màxima competició.

Instantània del partit jugat a Lleida aquest diumengeEl triomf arlequinat va ser molt treballat i situa l'equip en segon lloc a la classificació, empatat amb el Caldes a 18 punts (però amb un partit més). Aquest cop, els igualadins van estar molt fins amb la pilota aturada, cosa que va determinar un matx igualat i sense clar dominador durant bona part del tempos de joc. L'inici va ser complicat pels anoiencs i al minut 15, Candanedo enviava a la xarxa una assistència des de darrera de la porteria. L'Igualada començava perdent davant un rival molt sòlid i imbatut (tot i que arrossegava una baixa sensible com la de l'ex-IHC Jordi Creus).

Oriol Vives equilibrava el marcador tres minuts després, amb una canonada. I amb aquell empat es marxaca al descans. A la segona meitat, seria el moment de l'IHC, molt més efectiu. Especialment a pilota aturada. Al minut 5 Sergi Pla feia el primer dels seus dos gols en el partit (9 ja en l'acumulat cosa que el converteix en el quart millor canoner del campionat) i el ja esmentat gol 4.100 de la història. Dos minuts més tard arribava un altre moment decisiu. Deitg va parar un penal ha estat, una altra vegada, un mur insuperable i ha aturat un penal que podria haver canviat la dinàmica del partit. És el segon porter menys golejat de la categoria amb 14 gols, per 11 del Barça.

Des d'aleshores, els locals van veure frenats tots els seus esforços. I, ja al final del matx, vindrien tres gols més. L'1 a 3 d'Oriol Vives (que feia doblet) sortint de la tanca i buscant espai pel remat des de la frontal. Quedaven encara l'1 a 4 de Ton Baliu de penal i l'1 a 5 del mateix Pla a falta de només 30 segons aprofitant una jugada embolicada dins de l'àrea per rematar rasa des del segon pal. L'Igualada suma d'aquesta manera 18 punts en 8 jornades, en un inici de temporada espectacular.