L'Igualada Rigat remunta al Caldes en tres minuts

És el cinquè triomf consecutiu del conjunt igualadí

Dilluns, 23 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els homes de Ferran López van esgarrapar els tres punts de la Torre Roja (1-2), en un dels partits que era indispensable guanyar per afrontar amb tranquil·litat el 'Tourmalet' contra Barça, Liceo i Reus. Els arlequinats van fer la feina a la primera part i van resistir a la represa.

Amb 15 punts sobre 15 possibles, l'Igualada Rigat arriba als partits més costeruts de la temporada en un estat de forma òptim. La visita a Caldes no era pas senzilla i el desenvolupament del partit ho va demostrar, però els homes de Ferran López van saber mossegar en els moments decisius i també guardar el resultat en el moment que l'equip local va bolcar-se en atac. Ara mateix, l'Igualada HC és sisè, amb 41 punts.

El partit a la Torre Roja, jugat dissabte al vespreEls tres punts que s'emporta l'equip del Vallès Oriental serveixen també per desactivar pràcticament a un possible competidor per les places europees, ja que el Caldes queda pràcticament enterrat en aquest sentit, ara a l'onzè lloc amb 29 punts. I amb tot, els de la Torre Roja es van revelar com un conjunt altament competitiu. El Caldes va marcar molt aviat, amb un gol d'Alexandre Asensi encara al primer minut de partit. Un autèntic gerro d'aigua freda que els anoiencs van tardar, però, poc més de deu minuts a revertir. Sergi Pla va superar en un u per u al porter local i empatava el matx. I tres minuts més tard, Jordi Méndez batia a boca de canó al porter local per fer l'1 a 2. Era el seu desè gol a l'OK Lliga.

Els més de 30 minuts que quedaven de contesa es farien llargs per l'Igualada. El partit es va travar, van sovintejar les faltes i el joc es va fer menys fluid. Els arlequinats van disputar els darrers minuts amb l'amenaça latent de les nou faltes d'equip, però es va resistir fins el final, no en va, l'esquadra de Ferran López és la tercera menys golejada.