L'Igualada Rigat s'imposa en un vibrant partit preparatori a Caldes

Aquest dissabte, els arlequinats juguen a Les Comes les semifinals de la Supercopa estatal contra el Barça

Divendres, 13 setembre 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Continua el rodatge de l'Igualada Rigat de cara a una OK Lliga que s'enceta en poc més de vuit dies. Aquest dimecres van ser a Caldes, per jugar en la presentació dels equips del club vallesà.

Amb la Supercopa que es jugarà a Les Comes a l'agenda immediata i l'OK Lliga a poc més d'una setmana, els arlequinats van protagonitzar una victòria amb remuntada inclosa de l'Igualada Rigat davant del flamant sots campió de la Lliga Catalana, el Caldes, en el dia de la presentació dels 28 equips de l'entitat vallesana.  Els homes de Cesc Linares es van imposar per 4 a 5.

Un dels atacants anoiencs, cobert per un dels calderins FOTO: D. FiguerasEl matx no va començar gens bé per als igualadins. Als trenta segons en un xut de Marcos Blanqué va desviar l'estic de Bars sense que el porter igualadí pogués fer res. Als quatre minuts i mig, Sergi Pla enviava una bola al pal, però mig minut més tard, el jove Marcos Blanqué feia el 2-0 en aprofitar una assistència de Cristian Rodríguez. Tocava reaccionar. Els arlequinats van anar agafant ritme i a partir del minut deu i fins al descans van ser els clars dominadors del matx. Fruit d'aquest domini, d'un ritme frenètic i de pressió per recuperar la bola. als 11 minuts i mig, en una contra, Sergi Pla amb un potent i col·locat xut feia el 2-1.

El tècnic, Cesc Linares, va decidir fer rotacions amb els vuit jugadors de pista disponibles per mantenir l'alt ritme de joc. Als 18 minuts un xut de Ton Baliu desviat va rebotar a la tanca de darrera la porteria. Hi havia allà el jove del planter Bernat Yeste, amb la canya a punt, que va aprofitar per fer l'empat a dos gols. I quan tot semblava que aquest seria el resultat al descans, a vuit segons pel descans una jugada d'atac igualadina va ser culminada pel junior Aleix Marimon en el 2-3 i demostrant que pot ser un jugador a tenir en compte tot i la seva joventut.

Poc després que comencés la segona meitat es podria haver ampliat l'avantatge amb una falta directa per blava que Jordi Méndez no va transformar. I quan feia un segon que el Caldes havia recuperat el quart jugador, un xut des de la frontal del capità Ton Baliu va suposar el 2-4. En els millors minuts de joc dels anoiencs nomes la manca d'encert impedia ampliar l'avantatge. Un moment crític en el que el Caldes va trobar un contraatac i Ferran Rosa feia el 3-4.

El gol va donar aire als calderins i van jugar en aquests instants els millors minuts dels locals, on sols les intervencions d'Elagi Deitg frenaven els gols. Als 15 minuts, Ferran Rosa no va encertar a marcar un penal per blava a Bars, davant un fantàstic Elagi. Però en inferioritat, Cristian Rodríguez aconseguia l'empat a quatre. I 30 segons més tard, els igualadins van fer la desena falta que Cristian Rodríguez va enviar al travesser i no va saber aprofitar. I a manca de quatre minuts i mig, els calderins van fer la desena falta i un inspirat Sergi Pla marcava aconseguint el 4-5 que seria el resultat definitiu. Una bona pedra de toc per preparar el partit de la Supercopa de dissabte a les Comes contra el FC Barcelona.