L'Igualada Rigat fa una maneta al Lloret

Els igualadins sumen la segona victòria consectutiva després d’una ratxa de derrotes

Diumenge, 11 març 2018. 19:16. Redacció AnoiaDiari.

El Palafrugell es va endur una maneta de gols en la seva primera visita al pavelló de les Comes d'Igualada. Segona victòria consecutiva dels igualadins a la segona volta de l'Ok Lliga, després de sumar una mala ratxa de derrotes consecutives a la competició. Una victòria marcada per l'actuació dels jugadors del planger igualadí.

L’Igualada RIGAT ha sumat la seva segona victòria consecutiva aquest cap de setmana, després de derrota el Palafrugell al pavelló de les Comes, per 5-0, en la primera visita del conjunt empordanès a Igualada a l'OK Lliga.

El conjunt igualadí ha estat molt sòlid en defensa. Una clara mostra és que el porter igualadí, Elagi, que ha aturat un penal, ha mantingut la porteria a zero. Cal destacar la participació dels jugadors del planter:  3 dels 5 gols els han fet jugadors de la casa (2 de Méndez i un d’en Tety) i en els últims 5 minuts, Ferran López ha donat l’oportunitat al júnior Oriol Prat. Al bàndol empordanès hi ha destacat la presència d’un ex-IHC com David Carles.

Després d'uns primers minuts de tempteig, L’IHC s’ha avançat amb un gol a la contra de Tety Vives, amb assistència al segon pal de Roger Bars (que n’ha firmat dues aquest vespre). Un minut abans d’acabar la primera meitat Gerard Miquel ha marcat el segon aprofitant un passi al segon pal d’Oriol Vives.

A la represa, l'Igualada, ha afrontat el matx amb la tranquil·litat d’aquests dos gols i ha dominat encara amb més claredat el partit. Sergi Pla ha fet el 3 a 0 amb un míssil de pala des de llarga distància. Immediatament després l’Elagi ha impedit que el Palafrugell tingués l’opció d’entrar al partit aturant un penal. Jordi Méndez ha rematat el marcador amb dos gols més. El primer amb un remat al segon pal marca de la casa i l’últim amb una bola clavada dalt des de la frontal. Ara els igualadins buscaran la tercera victòria de la segona volta el cap de setmana que ve contra el Vendrell.

Ferran López, entrenador de l'Igualada, ha manifestat en finalitzar el partir que "el d'avui era un partit trampa. Hem treballat molt mentalment aquesta setmana i gairebé tot ens ha sortit com volíem sense ser un partit brillant. "