L'Igualada Rigat passa a quarts de final de la WSEuropeCup

Els igualadins van eliminar el Diessbach suís i ara s’enfrontaran al Sarzana, últim obstacle per arribar a la Final Four

Diumenge, 20 gener 2019. 19:27. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada és només a un pas per jugar la Final Four de la WSEuropeCup, l'antiga CERS. Els aigualadins s'han classificat pels quarts de final després de guanyar a la pista del Diessbach suís per 3-4 (4-8 al total de l'eliminatòria) i ara hauran de superar el Sarzana italià (el 16 de febrer a Itàlia i el 9 de març a les Comes).

Malgrat els tres gols d'avantatge a l'eliminatòria, els igualadins van plantejar la tornada amb seriositat. El primer handicap era la pista del Rollhockeyhalle, un terra sintètic al qual els jugadors igualadins no estan acostumats. Els jugadors van haver de canviar les rodes dels patins i van haver de fer un entrenament previ per acostumar-se a aquest tipus de superfície.

Un cop superat aquest entrebanc, els igualadins han plantejat un partit molt seriós. Tot i que els locals s'han avançat al marcador amb un gol de Rui Ribeiro al minut 6, els arlequinats no han deixat que els suïsos s'esperonessin (sobretot amb la seva afició, molt cridanera). Així, Sergi Pla ha empatat de falta directa al minut 17 i Molas un minut després feia l'1-2 amb què s'arribaria al descans.

A la represa, ha marcat novament Ribeiro, aconseguint l'empat, que ha trencat Méndez tres minuts després, al 10.  Amb el 2 a 3 s’ha entrat a l’últim minut. Un minut frenètic, ja que a falta de 32 segons Rui Ribeiro ha empatat a 3 jugant en inferioritat per targeta blava. I a falta de només 4 una contra arlequinad l’ha clavada dins Oriol Vives amb un remat de primera al s egon pal. D’aquesta manera l’IHC RIGAT ha signat una victòria treballada després de 3 partits sense triomfs (2 empats i 1 derrota).

DIESSBACH 3 (1/2) Carlos Silva, Wyss, Rui Ribeiro (3), Jiménez i Kissling, equip inicial. Albert Galán, Rui Faria i Schmidt.

IHC RIGAT 4 (2/2) Elagi Deitg, Ton Baliu, Oriol Vives (1), Sergi Pla (1), Jordi Méndez (1), equip inicial. Met Molas (1), Tety Vives i Roger Bars. Manel del Valle.

GOLS: 1-0 Rui Ribeiro (m 6.40), 1-1 Pla FD (m 17), 1-2 Molas (m 18.45). SEGONA PART. 2-2 Rui Ribeiro (m 7.45), 2-3 Jordi Méndez (m 10.52), 3-3 Rui Ribeiro (m 24.28), 3-4 O.Vives (m 24.56)