L'Igualada Rigat en té prou amb un minut màgic per guanyar al Vendrell

Una defensa excepcional i el candau que és Elagi Deitg fan la resta

Dilluns, 19 març 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Tres punts més a la pista d'un rival directe i que els darrers anys sempre ha ensenyat les dents. Els igualadinistes es van imposar per 1 a 2 al Vendrell, contra un equip amb presència de dos ex arlequinats: Rocasalbas i Fernández.

L'Igualada Rigat vencia aquest diumenge al Vendrell per 1 a 2, amb gols de 'Tety' Vives i Met Molas. Els arlequinats van fer els dos gols en un sol minut i van degensar l'avantatge amb contundència fins al xiulet final. Amb la victòria, l'Igualada es col·loca setè amb 35 punts abans de l'aturada de joc que el mantindrà sense jugar fins el 14 d'abril.

Tots dos conjunts van anar a cercar els tres punts des de l'inici. El primer xut, amb bona intenció d'Oriol Vives, trencava la visera de Gerard Camps (va continuar jugant sense problema). Els roig-i-negres portaven el ritme, però l'IHC no s'arronsava. Un contratemps va ser la retirada momentània de Roger Bars per un cop a les costelles. A mitja primera part, el domini s'equilibrava i el període acabava amb bogeria: a l'últim minut de la primera meitat la parella arbitral no va donar per vàlid un gol fantasma de Fernández; i venia la rèplica de l'Igualada, que salvava Gerard Camps.

Els igualadins, en una contesa a les Comes FOTO: ArxiuA la represa, l'Igualada va fer el cop. 'Tety' Vives feia gala de la seva gran habilitat com a xutador per inaugurar el marcador al minut 4 de la segona part. I només cinquanta segons més tard, Met Molas caçava un rebot per fer el segon del seus. Només trenta segons després, l'Igualada cometia la desena falta que el Vendrell va enviar al pal després d'uns bons moviments d'Elagi Deitg. I després, el recuperat Bars enviava un tir al pal.

L'equip de López es va centrar en la defensa i no deixar espais. No van ser pocs els intents del Vendrell i finalment l'ex arlequinat Roger Rocasalbas va posar l'1 a 2. Després del seu gol, el Vendrell va tenir un penal que Elagi Deitg va aturar. En el darrer tram, els esforços dels locals van quedar frenats per la teranyina defensiva formada pels jugadors de l'Igualada, inexpugnable. Deitg va salvar la victòria a l'últim segon de partit, quan els roig-i-negres jugaven amb cinc homes i Rodríguez va fer un gran xut.