L'Igualada Rigat rescata un punt a Girona en el darrer sospir

Sergi Pla anota els dos gols igualadins en un matx marcat per les grans actuacions dels porters

Dilluns, 4 febrer 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Els arlequinats van empatar (2-2) contra un Girona on jugava el veteraníssim igualadí Jaume Llaverola. Dos ex igualadinistes, Pelicano i Torner, van fer els dos gols locals.

L'Igualada Rigat arrencava un punt del Pavelló de Palau del CH Girona, en un partit on van començaf guanyant però que finalment va requerir un gol a darrera hora per empatar, perquè els gironines havien aconseguit donar-li la volta al marcador i posar-se amb un 2 a 1. Amb aquest resultat, els arlequinats es mantenen a la setena posició en un mes de febrer clau, on els homes de Ferran López disputaran la Copa del Rei i els quarts del final de la World Skate Europe Cup, a més dels compromisos de la competició regular.

El partit va engegar mb domini de l'Igualada Rigat, que va avançar-se amb un gol matiner de Sergi Pla, al minut 8 de joc. Tot i això, el partit va estar marcat per la labor defensiva dels dos equips, que han donat poca treva a les ocasions de gol. Elagi Deitg i Jaume Llaverola també van demostrar un nivell molt alt, fet que va dificultar encara més la producció ofensiva, en especial, la dels d'Igualada.

Una imatge del partit de la primera volta entre Girona i Igulalada FOTO: Arxiu/X. GarciaEls primers minuts de la segona meitat van seguir amb la tònica de la primera. Els homes de Ferran López van donar importància a la defensa per afrontar els 25 minuts que quedaven. Els arlequinats topaven amb un atent Jaume Llaverola i una defensa gironina ben formada. El resultat, curt, va donar peu al Girona per creure en les seves possibilitats i al minut 35 arribava el primer gol, obra de Raul Pelicano, que havia estat l'home més perillós dels locals fins al moment.

En els últims quatre minuts de partit el ritme es va accelerar i hi va haver dos gols i una targeta blava. Al minut 46, Enric Torner avançava al CH Girona per primer cop en tot el partit, en una jugada molt protestada pels jugadors arlequinats per una falta prèvia al gol. A la jugada consecutiva del gol, Marc Gómez veia una targeta blava per una falta sobre Ton Baliu, però Sergi Pla no va transformar la falta directa. Però era el mateix Sergi Pla que a falta de dos minuts feia el 2-2 definitiu amb una mitja volta fantàstica.

L'entrenador de l'Igualada Rigat, Ferran López, declarava que "ens quedem amb mal regust de boca perquè em tingut ocasions per ampliar el marcador i no hem pogut". López es felicitava per la feina en matèria defensiva del seu equip tot i que afegia que "ens ha faltat dinamisme en atac".