L'Igualada Rigat sotmet al Lloret amb una remuntada a la represa

Els arlequinats van sentenciar el partit en els darrers cinc minuts

Dilluns, 29 octubre 2018. 09:00. Redacció AnoiaDiari.

L'equip de Ferran López segueix fort i invicte a Les Comes, on només coneix la victòria. En el darrer partit del mes d'octubre, període en el que vesteixen la samarreta rosa en honor a la lluita contra el càncer de mama, els igualadinistes van desfer-se del Lloret per 4 a 2.

Els arlequinats sumen de tres en tres quan juguen com a locals. Van sumar dissabte una nova victòria, al quarta consecutiva a casa, contra el Lloret, amb remuntada inclosa. Els de la Selva es van avançar primer i al minut vuit guanyaven per 0-2, amb gols de Moisés Aguirre i David Plaza. Tot i el cop, els homes de Ferran López van saber gestionar el partit i amb el domini del partit i un gran exercici de superació, van aconseguir signar el 4 a 2, amb gols de Baliu, Bars, Méndez i Oriol Vives.

Els arlequinats, celebrant un dels gols de la remuntadaEls gironins van dominar els primers compassos del partit i es van avançar per partida doble. Aguirre va obrir la llauna amb un gol molt matiner al minut dos, quan desviava un xut llunyà de David Plaza, que precisament va ser l'autor del segon gol en un contraatac. Amb el 0 a 2, el partit es va posar de cara pel Lloret, que podria haver alentit el ritme del matx amb possessions llargues i un joc defensiu, però l'Igualada ho va contrarestar mb un joc ràpid i intens, a base de contraatacs i xuts a porteria. La recompensa no va arribar fins al minut 16, amb un contraatac que va crear Jordi Méndez després de robar la bola i va finalitzar ell mateix amb una pilota al primer pal rasa, que va superar a Serra. Amb l'1 a 2 es va arribar al descans.

A la represa l'Igualada Rigat es va fer amo i senyor del partit. El capità Ton Baliu va empatar al minut 27 de penal. El porter titular del Lloret, Serra, va veure la targeta blava, però els visitants van gestionar bé la situació, a pesar de les múltiples ocasions igualadines. De fet, el 2 a 2 es va mantenir fins gairebé els últims cinc minuts de partit. No va ser fins a falta de 7 minuts del final que Roger Bars va aconseguir avançar els arlequinats quan desviava una assistència. I només tres minuts més tard, Oriol Vives va sentenciar amb una canonada a l'escaire, que significava el 4 a 2 definitiu. Amb 12 punts al sac, nou d'ells aconseguits a casa, l'Igualada Rigat finalitza la jornada a la zona alta de la classificació. El proper compromís en lliga és doble: dijous, el dia de Tot Sants, els arlequinats juguen contra l'Alcobendas i diumenge, contra el Lleida Llista, tots dos partits com a visitants.