L'Igualada Rigat topa amb un Liceo encertat i cau a la Copa

El gol del capità Baliu va ser insuficient per activar la remuntada

Divendres, 22 febrer 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Si l'eliminació del local, el Reus, va ser una de les sorpreses a la primera jornada de la Copa, als quarts, no hi va haver cap gir en el guió en l'altre partit, que enfrontava als arlequinats i als gallecs. El Liceo va imposar la lògica i va batre per 5 a 1 als de Ferran López.

No va poder ser. L'Igualada Rigat perdia aquest dijous per 5 gols a 1 contra un Liceo amb les baixes dels germans Lamas, però que va demostrar estar en forma. Un Igualada valent va batre's contra el conjunt gallec, però no podia evitar la derrota davant d'un Liceo contundent, que al descans tenia un 3 a 0 d'avantatge.

Baliu, l'autor del gol, disputant la bola a un jugador del LiceoEl Liceo va portar el pes ofensiu del matx, però els homes de Ferran López han resistit fins passat l'equador de la primera meitat amb la porteria a zero. Carlo Di Benedetto avisava primer amb un xut al pal, però la diana dels gallecs no arribava fins al minut 15 i des del punt de penal, quan Sergio Miras convertia la pena màxima davant d'Elagi Deitg.

Després, la tònica del partit va ser similar, amb un Liceo més protagonista en atac i un Igualada Rigat que buscava la porteria de Malián, però sense encert. Gairebé a les acaballes de la primera meitat, amb el resultat encara ajustat, van arribar 30 segons fatídics. Primer Facundo Bridge al 24:30, rematant una assistència de Dava Torres; i després era el propi Torres, al minut 24:59, que feia el 3-0 rematant, sol, una pilota al segon pal.

Al segon temps, el gol de Ton Baliu al 27 de joc va donar ales a un Igualada Rigat, però un altre cop Miras, també de penal, va ampliar distàncies (33'). Els arlequinats podrien haver reduït diferències amb la falta directa per la desena falta del Liceo, executada per Sergi Pla al minut 37, però el de Vic no va superar a Malián. Quan restaven tres minuts pel final del matx, César 'Tety' Vives veia una targeta blava. La falta directa per la blava la transformava Carlo Di Benedetto per establir el 5 a 1 final.