L'IHC no aixeca cap i perd 7-1

L’Igualada d’hoquei tampoc ha tingut sort aquesta setmana contra el Liceo

Dilluns, 24 octubre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els igualadins sumen una setmana més sense victòria, que encara no l'han tastada des de principi de temporada. El partit es va disputar en terres gallegues el passat dissabte. Els tres gols del contrincant Toni Pérez pocs minuts després de l'inici del partit van condemnar a un Igualada que sempre va anar darrere en el marcador.

El tercer gol de la tarda en una fotografia del diari "Opinión de La Coruña".L'Igualada arribava a terres gallegues amb la idea de tornar-se a endur els 3 punts de Riazor com van fer la temporada 2015-2016. Però un marcador de 3 a 0 en contra abans d'arribar al minut 5 de partit aviat van esvair les opcions els arlequinats. Els tres gols van ser obra de Toni Pérez, els dos primers, aconseguits al minut 2 quan estava desmarcat i pràcticament sol davant de l'Elagi. El hat-trick el va aconseguir en un dos contra u en el que va superar la defensa igualadina fent una filigrana i protegint molt bé la pilota amb l'stick, per finalment enviar-la al fons de la xarxa.

Al minut 19, en una jugada a l'àrea dels gallecs, Emanuel García va fer una feina magnífica al aconseguir forçar un penal favorable a l'Igualada. Va ser l'argentí l'encarregat d'executar i transformar la pena màxima. L'àrbitre va estar a punt de demanar la repetició perquè considerava que el porter del Liceo, Xavi Malián, s'havia avançat. Però finalment el xut ras d'Emanuel García va superar la línia de gol i va pujar al marcador.

Emanuel Garcia va ser l'únic arlequinat que va anotar al llarg del partit.Dos gols de distància semblava que deixaven que l'Igualada entrés en el partit, però ben aviat la distància va tornar a ser de tres gols quan Carlo di Benedeto marcava el quart després d'una bona jugada combinada del Liceo que el va deixar sol davant d'Elagi i només li va caler empènyer la pilota per posar el 4 a 1 al marcador. La resposta de l'Igualada va ser un altre cop de Dani López, que al minut 23 va estavellar una pilota al pal que ràpidament va poder recuperar el Liceo. La primera part s'acabava amb un 4 a 1 en contra. Els arlequinats van pagar els forats defensius i la poca pólvora ofensiva de la primera part a Riazor.

Els gallecs, per la seva banda, van sumar tres gols més a l'electrònic. Toni Pérez, al minut 29 va aconseguir un pòquer de gols al rematar una pilota que havia quedat morta a l'àrea igualadina. Al minut 34, Josep Lamas posava el 6 a 1 després d'una bona jugada col·lectiva i pràcticament a la jugada següent, el portuguès Henrique Magalhes posava el 7 a 1 amb en un 2 contra 1, després d'un xut fortíssim gairebé impossible d'aturar. A quatre minuts del final, l'Igualada va cometre la desena falta i el Liceo va tenir l'oportunitat de fer el vuitè, però la pilota va sortir fora.

La derrota contra el Liceo converteix el pròxim partit del dia 29 contra el Vendrell en un matx a cara i creu, ja que els igualadins necessiten estrenar el marcador de victòries i atrapar als del Baix Penedès, que amb 5 punts, són un rival directe a la zona baixa de la classificació. També serà un partit transcendental el del pròxim 1 de novembre a la pista del Lleida, un altre rival directe, que avui ha perdut per 2 a 4 amb el Voltregà i es manté una posició més amunt que l'Igualada amb 3 punts.