TORNAR

Jordi Balsells serà el president del CBI els propers quatre anys

En breu, la nova junta presentarà el seu projecte esportiu

esports
Dimarts, 17 abril 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una nova junta ha assumit les regnes del Club Bàsquet Igualada. Un equip liderat per Jordi Balsells i Neus del Rio pren el relleu a l'anterior Junta i comença una nova etapa de quatre anys per a gestionar el club.

En l'Assemblea Extraordinària de socis del Club Bàsquet Igualada que va tenir lloc el passat divendres 6, es van proclamar els resultats del procés iniciat per escollir una nova junta directiva pel període 2018-2022. Només es va presentar una candidatura i, per tant, no es va haver de concórrer a un procés electoral. La nova Junta Directiva va quedar constituïda automàticament. El nou equip està format per Jordi Balsells com a President, Neus del Rio com a Vicepresidenta, Jordi Morera com a Tresorer, Víctor Olivan com a Secretari, iMario Sanchez, Margarida Pintó, Ricard Tomàs, Efrem Sala, Jordi Riera i Josep Brunet com a vocals.

Aquests darrers dies s'està fent el traspàs de tots el temes amb la junta anterior i ben aviat la nova directiva convocarà tots els socis per explicar amb detall quin és el projecte que s'ha definit per al club pels propers quatre anys


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.