El Lleida B frena en sec la ratxa del CF Igualada

Els blaus no van treure rèdit de la seva vocació ofensiva davant uns locals molt sòlids

Dimarts, 6 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'equip de Mohamed el Yagoubi va endur-se de la Terra Ferma una derrota immerescuda i exagerada. El davanter local Adrià Gené va ensorrar els anoiencs amb un 'hat-trick'.

L'Igualada va caure per 3 a 0 a Lleida. Els blaus veuen com es trenca la ratxa de partits sense perdre, en una contesa en que els blaus no van merèixer. El partit es presentava complicat a domicili degut a les petites dimensions del camp. A més, els lleidatans encadenaven tres partits consecutius sense conèixer la derrota. I ja des del primer moment, es va palesar les dificultats que suposaria aquell rival.

El partit, jugat el dissabte a la tarda, a LleidaEl joc va ser molt travat des d'un primer moment i cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme. Així que passaven els minuts, els lleidatans van començar a apropar-se a la porteria de Ribera. Els de Moha patien, però el marcador no es movia. Fins que al minut 45, una passada a l'esquena de la defensa dels anoiencs era aprofitada pel davanter local Adrià Gené. 1-0. S'acabava la primera meitat de la pitjor manera.

Ja a la represa, l'Igualada va avançar línies de pressió i va incomodar molt al Lleida. Les ocasions s'anaven succeint, però el gol no arribava. L'equip ho intentava de totes maneres, fins que al minut 75, els lleidatans van aconseguir marcar el segon gol per mitjà d'Adrià Gené. Al cap de dos minuts, l'àrbitre van anul·lar un gol als blaus, però no per això l'equip va flaquejar. Van cercar l'empat fins als darrers minuts. Malauradament, a l'últim minut, l'equip va encaixar un darrer gol. Un càstig massa dur pel que s'havia vist al terreny de joc. Amb aquesta derrota, l'equip segueix amb 18 punts i veu trencada la ratxa de sis partits sense perdre.