'Match Ball' de les igualadines per a l'ascens

CF Santpedor, 3 - CF Igualada, 5

Diumenge, 5 maig 2013. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
La victòria de l'Igualada a Santpedor combinada amb la de l'AEM contra l'Espanyol, deixen les nostres noies un punt per davant de les lleidatanes abans del partit que les ha d'enfrontar dissabte on l'Igualada pot aconseguir, si guanya, l'ascens matemàtic a Primera Divisió Nacional.

L'Ainoa regatejant una rival

Tarda de sol a Santpedor per veure un partit, com sempre, vibrant entre dos equips que juguen la pilota i a crear futbol.

Ha engegat fort el Santpedor que ha dominat lleugerament els primers compassos del partit davant d'un Igualada que li costava trobar el to. Una jugada embolicada a l'àrea ha permès que les bagenques s'avancessin al marcador quan tot just es portava un quart d'hora de joc.

L'Igualada ha reaccionat i ha avisat al 20 de la primera amb una triple ocasió en que la pilota s'ha passejat per sobre la línia de gol, però el primer havia d'arribar deu minuts més tard fruit d'una jugada en que tota la davantera igualadina ha pressionat fins que la Jèssica li ha fet la passada final a la Stefany que ha empatat el partit.

El resultat ha donat ales a les noies de Santi Ramos i Paco Pablos que no han trigat a remuntar el partit amb un gol de la Yaiza, que ha pujat de la defensa, ha fet jugada amb la Mariona i la Marina i ha rematat la jugada batent la portera local.

A la segona part l'Igualada ha estat més centrat encara que a la primera, i les estones de domini de les anoienques han estat més i més llargues. El gol de la Mariona a passada de la Míriam el primer minut de la represa, ha ajudat sens dubte a que les coses es posessin de cara per les blaves.

No es pot abaixar la guàrdia, però, amb les noies de Santpedor que treballen el partit i lluiten fins al final. És per això que l'1-4 que ha aconseguit la Mariona una altra vegada pel mig donava una mica més de tranquil·litat.

Un penal que ha aturat la Noèlia li ha servit al Santpedor per escurçar distàncies en el rebot, però dos minuts més tard, l'Araceli s'ha inventat un gol a la sortida d'una sacada de banda que ha tornat les coses al seu lloc.

Finalment les locals han aconseguit encara un altre gol en un fora de joc claríssim que el linier ha xiulat però l'àrbitre no i ha enxampat l'equip sense protecció.

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Janet Mendoza (Elena Alert 46'), Yaiza Moratilla (Núria 71'), Carla Navarro, Míriam Solies (Jèssica 85') (defensa), Araceli Barroso (Janet 78'), Núria Miquel (Ainoa Carrillo 65'), Jèssica Pablos (Janet 80') (centre del camp), Stefany Ferrer (Esther Soler 65'), Mariona Marsal, Marina Salanova (davanteres) . Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

C.F. SANTPEDOR: Sheila Artigas, Olga Castaño, Sara Pujals, Paula Gurrera, Clara Rodríguez, Elisabet Duran, Ana Isabel Rodríguez, Rosa Panadès, Annda Cudós, Laura Vall, Helena Flotats. Suplents: Àuria Torras, Aina Fernández, Irma Cubillas, Núria Arisa. Entrenador: Antoni Ramos Claus.

ÀRBITRE: Edgar Cardoso Vilana. Assistents: Aleix Rojas Calvera – Alejandro Galán Domínguez

GOLS: 1-0 Sara (16'), 1-1 Stefany (33'), 1-2 Yaiza (36'), 1-3 Mariona (46'), 1-4 Mariona (60'), 2-4 Sara (67'), 2-5 Araceli (69'), 3-5 Sara (86')

INCIDÈNCIES: Targeta groga a Antoni Ramos (35'), Yaiza Moratilla (40'), Elisabet Duran (44'), Núria Arisa (81')

Proper partit

Dissabte a 2/4 de 7 de la tarda les noies del C.F. Igualada jugaran el partit més important de la temporada i segurament dels darrers anys. Una victòria davant l'AEM les porta directament a Primera Nacional. Per aconseguir-la necessitaran el suport de tot el públic anoienc. A veure si al final poden celebrar l'ascens.