El Monbus IHC toca amb els dits l'empat a la pista del Reus Deportiu

Reus 3 - Montbus IHC 2

Diumenge, 23 novembre 2014. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest dissabte, els arlequinats van estar a punt d’aconseguir l’empat a la pista del Reus. A la falta de 2 minuts, els homes de Francesc Monclús van fer el 3 a 2 jugant amb un jugador més per l’expulsió de Marc Coy. Tot i que l’IHC va dominar els últims minuts del partit no han aconseguit empatar el marcador i el punt de diferència se’l va quedar el Reus.

Aquest dissabte el Monbus IHC s’ha enfrontat al Reus Deportiu. Tot i que el partit va estar molt equilibrat, els del Baix Camp van sortir molt explosius físicament i als igualadins els va costar superar-los. Tot i això, a mesura que anava avançant el partit, els arlequinats es van anar situant i van aconseguir possessions més llargues.

Els reusencs van començar el partit amb bon peu, aconseguint l’1 a 0 al minut 12 de la primera part. Els homes de Francesc Monclús no es van quedar indiferents i van aconseguir empatar quan faltava un minut per arribar al descans. Al iniciar la segona part, el conjunt reusenc no va perdre el temps i va marcar dos gols molt seguits deixant el marcador a 3 -1, una situació complicada pels igualadins. Ton Baliu va donar un bri d’esperança a l’equip després de marcar el 3 a 2 a l’últim minut. Al final del partit, el Reus ha aprofitat un penal per fer el gol que els ha donat la victòria. Per la seva banda, l’IHC no ha pogut transformar cap de les dues oportunitats que han tingut.

El Monbus Igualda haurà d’esperar el proper dissabte per tornar-ho a intentar amb la visita del Liceo a les Comes.