El Moto Club Igualada, protagonista de la gala anual de la Federació Catalana de Motociclisme

L’enduro Anoia-Montbui-Tous va ser escollit per la Federació Catalana de Motociclisme com a millor prova d’enduro de l’any 2017

Dilluns, 29 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La Federació Catalana de Motociclisme va celebrar la Gala de Premis dels Campionats de Catalunya 2017 el passat dissabte 20 de gener a l’Auditori AXA de Barcelona. La cerimònia, dividida en quatre blocs: enduro, motocròs, velocitat i trial va congregar un total de 1.200 persones. Primeres espases del panorama motociclista van assistir a la gala, com ara  Takahisa Fujinami, Ricky Cardús, Nil Arcarons, o el flamant campió del món d’Enduro 2, el surienc Josep García. El Moto Club Igualada també va tenir el seu protagonisme, amb diversos corredors premiats i el reconeixement a l'organització de l’enduro Anoia-Montbui-Tous com a millor prova d’enduro de l’any 2017 a Catalunya.

L’enduro Anoia-Montbui-Tous celebrat el 14 i 15 d’octubre de 2017, va ser escollit per la Federació Catalana de Motociclisme com a millor prova d’enduro de l’any 2017 a Catalunya. Van recollir el guardó Jordi Bòria com a responsable de l’enduro, Miquel Serra, vicepresident de Moto Club Igualada i Joan Marsal, dels Enduristes de Tous.

L’Enduro Anoia-Montbui-Tous 2017 va ser una prova puntuable per al Campionat de Catalunya de l’especialitat i va comptar amb la participació de 112 Equips, que van competir per diferents termes municipals anoiencs. El pàddock de la prova, la sortida i l’arribada van estar ubicats al montbuienc Passeig Catalunya. El Moto Club Igualada vol "felicitar als pilots guardonats en les diferents especialitats, així com agrair als ajuntaments, propietaris i a tots els membres i col·laboradors de l’organització de l’enduro per fer possible aquest reconeixement, tot esperant poder repetir el fet de ser un club referent en el Motociclisme Català aquesta temporada 2018".

Pel que fa als corredors, van recollir premi Joel Vives, com a 1r classificat del Campionat de Catalunya d’Enduro a la categoria E-125; Jordi Balcells, com a 2n de Sènior B 4T i en Josep Marsal com a 2n de Màster. Pel que fa al Campionat de Catalunya d’Endurades en Joel Vives repetia com a 1r de E125. En el Campionat de Catalunya d’Enduret de Nens en Pol Guerrero el recollia com a 3r millor. En Cross, va ser premiat el Dani Vilava, que va recollír premi com a Campió de l’especialitat en la categoria Q1 i com a 1r de Quad Resistència en la mateixa categoria. En Trial, l’Alex Canales va pujar al podi per recollir el trofeu com a 2n del Campionat de Catalunya de Trial en la categoria Promo 125. Finalment, l'Agustí Miquel va rebre el seu guardó en reconeixement com a Campió de Catalunya de Velocitat de Clàssiques d’Asfalt.