Les noies del CFI tanquen la temporada per la porta gran en l'adéu de Marta Cubí

L’equip de Jordi Torres acaba setè, un registre històric a la categoria

Divendres, 27 abril 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Un gran partit per tancar una gran temporada. El matx contra les balears del Son Sardina va servir per coronar un any amb bons resultats i dir adéu a una de les grans jugadores de la història de l'Igualada i de Catalunya, Marta Cubí.

Les blaves tancaven la temporada a Les Comes amb la quarta victòria consecutiva amb un contundent 3 a 0 davant el Son Sardina. Se segellava així la millor campanya des que el club milita a la Segona Nacional. El partit va començar molt bé per les noies de Jordi Torres, que en els primers minuts ja van gaudir de bones ocasions per poder avançar-se en el marcador. Les mallorquines van plantejar una pressió molt avançada, cosa que permetia a les locals oferir la seva millor versió buscant les esquenes de la defensa rival.

D'aquesta manera van arribar els dos primers gols, el primer obra de Marcet, que després de marxar de la seva marca personal a l'alçada de l'àrea, xutava i avançavael conjunt anoienc. I el segon gol era de Judit Pablos, que va marxar per velocitat de la seva defensora i va finalitzar amb la seva cama esquerra a la base del pal. D'aquesta manera s'ampliaven distàncies en el marcador, per posar fi a la primera part.

Cubí, al centre, aplaudida per les seves companyesJa al segon temps, l'equip va aprofitar el marge en el marcador i imposava el seu futbol control. En els últims minuts, va ser substituïda Marta Cubí, jugadora que després de 20 anys deixa els terrenys de joc. Una vida de plena dedicació al futbol. La Marta posa fi a la seva llarga trajectòria amb un acomiadament especial ofert per les seves companyes d'equip. Sens dubte, una imatge que sempre guardarem en el nostre record, com una jugadora de la ciutat d'Igualada que ha marcat tèndencia en el futbol femení estatal. Amb aquesta victòria el conjunt igualadí acaba el campionat en setena posició i 42 punts, fita històrica del club en aquesta competició. Ara, unes setmanes de descans fins començar la Copa Catalunya.