Les noies del Dyser Totgraf, les quartes millors d'Europa

4a posició després de la derrota per 3-1 davant el Coutras

Diumenge, 10 maig 2009. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
El passat divendres i dissabte al vespre, desprès d’un llarg desplaçament en autobús, les noies del Dyser-Totgraf Igualada H.C. van disputar la “Final Four” a la població francesa de Coutras, situada a uns 35 Km. de Bourdeaux. El resultat una derrota per 3 gols a 1 contra les anfitriones, en el partit pel tercer i quart lloc del campionat. El gol igualadí l'ha fet l'Anna Gil. El títol se l'ha emportat el Biesca de Gijon a la tanda de penals davant del Voltregà.

Coutras - Dyser Totgraf

IGUALADA H.C. : Laura Balaguer (P), Teresa Bernadas (P), Anna Gil, Clara Ferrer, Laura Torres, Raquel Bernadas, Maria Díez, Aida Vera, Ivonne Copoví i Jordina Galán.

Entrenador: Xavi Claramunt.

En un pavelló petit però ple a vessar .Les jugadores que entrena en Xavi Claramunt, van sortit a la pista sense cap mena de sensació d’inferioritat envers els equips contraris. El primer dia van disputar la primera semifinal a les 19:00h. envers l’equip del Biesca de Gijón. El partit va ser molt ajustat tant en joc com per el resultat, ja que les asturianes van disposar de més ocasions, però l’extraordinària actuació de Laura Balaguer, va fer que només en una jugada desgraciada, en el minut 7 i 54 segons, la davantera argentina de l’equip asturià, Luchi, aconseguís batre la porteria igualadina desprès que la bola toques el peu d’una defensa igualadina i fos escopida per la guarda de la Laura Balaguer. De totes formes les igualadines no van abaixar el braços en cap moment i van lluitar fins el final amb un caràcter i ganes dignes de reconeixement.

Ja sabent que l’endemà dissabte jugarien el partit per el tercer i quart lloc envers l’equip local, les noies d’en Xavi Claramunt van plantejar-se de nou l’encontre com una segona final. Però altre cop s’ha de reconèixer, que les locals van ser superiors a les igualadines i en el primer temps van sentenciar el partit. Els tres gols del Coutras, tiraven per terra totes les esperances igualadines, que en cap moment, possiblement a causa de la inexperiència, van realitzar el joc a que ens tenien acostumats en la segona volta de la lliga catalana d’enguany.

A l’inici de la segona part un gol de l’Anna Gil a la sortida d’una falta assajada, donava esperances a les igualadines. Però el bon joc realitzat per es locals que es van dedicar a amagar la bola i provar d’aprofitar les poques accions clares de que van disposar en aquest període, van fer impossible la remuntada igualadina.

Volen des d’aquestes línies felicitar i encoratjar a les joves jugadores del Dyser-Totgraf igualada H.C. doncs van ser l’equip amb la mitjana d’edat (17 anys) més jove del campionat. Sabent plantar cara i vendre molt cares les seves derrotes.