Nova derrota de l'Igualada Rigat, la cinquena consecutiva

Els igualadins cauen a Les Comes contra el Noia, roval a la Copa

Diumenge, 18 febrer 2018. 18:22. Redacció AnoiaDiari.

Derrota ajustada de l'Igualada Rigat aquest dissabte a Les Comes davant el Noia per 4 gols a 5. Amb aquesta nova ensopegada -la cinquena consecutiva- els igualadins encara no han sumat cap punt en aquesta segona volta de l'OK Lliga. Els dos equips es tornen a enfrontar dijous a l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei.

El Noia venia a Les Comes amb la necessitat, com l'Igualada, de sumar punts, ja que també arrossegaven una ratxa negativa. I el partit se'ls ha posat de cara en poc més d'un minut nefast pels igualadins, ja que el Noia ha marcat tres gols pràcticament consecutius. Llorca obria el marcador al minut 19 i pocs segons després el mateix jugador feia pujar el 0-2. Al minut 20, Casas feia el 0-3. Pla, al 21, escurçada la diferència. Era l'1-3 amb què s'arribava al descans.

A la represa, Roca feia l'1-4 al minut 3. Vives i Méndez marcaven al minut 12 i portaven la il·lusió a Les Comes, que creia en la remuntada. Però Aragonés, aprofitant el rebot d'un penal, feia pujar el 3-5 al minut 17. Els igualadins no es van desanimar i van buscar fins al xiulet final els gols que els portessin, com a mínim, a l'empat. I van estar a punt d'aconseguir-ho. Al minut 18 Pla retallava diferències amb el 4-5. La parella Sandoval - De las Heras anul·lava un gol a Vives i, quan falten només 2 segons, l'exigualadí Xus Fernández, aturava una falta directa.

El tècnic igualadí, Ferran López, va lamentar, a la finalització del partit, que "hem tingut un minut i mig dolent i ells n'han tret molt. Dos dels gols que hem rebut són en pròpia porta". El tècnic va afegir que "em quedo amb el treball de l'equip i el què ha demostrat sobre la pista. Hem jugat amb rauxa i força. D'aquí quatre dies ens tornem a trobar i l'equip ha de saber que és capaç de guanyar un Noia fort. L'equip arribarà a la Copa com avui. Es veurà un Igualada fort i no tindrà res a veure amb el què ha passat avui. Estic segur que treballant així dijous tindrem moltes opcions que el partit es decanti a favor nostre".

Noia i Igualada es tronen a enfrontar aquest dijous 22 de febrer a l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei.