Olor de benzina als Hostalets de Pierola

Èxit de participació a la 22a edició del Memorial Àngel Sarrà de curses de motocròs

Diumenge, 10 desembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest dimecres 6 de desembre s'ha disputat la 22a edició de la trobada de curses de motocròs de l'Anoia, Memorial Àngel Sarrà, amb un nou èxit de participació. L'organització anà a càrrec de l’AC Baldrich Enduro Team, el Moto Club Igualada, Motos Orpí i Motos Albert de Vilafranca del Penedès, la col·laboració dels ADF dels Hostalets de Pierola i el suport de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Xavi Ferrer (MC Segre) fou el vencedor de la categoria d'adults, seguit de Marc Vives i Joel Vives (tots dos de l’MC Igualada). Completaven la classificació Sergi Lassala, Ricard Martínez, Xavi Cano, David Abadal, Martí Escofet, Ramon Graells i Pau Camí.

Pel que fa a les classificatòries en MX85 Yago Domínguez va ser primer seguit per Pau Conesa i Marc Pablo Aranda. Tancaven la classificació David Pociello, Marc Ferrer, David Solà, Joan Rosell i Marta Solà. En MX65 Alex López es va imposar a Pere Joan Parramon, primer i segon respectivament.

Per últim, la categoria MX50 els 3 participants van repartir-se el podi amb Aleix Diego com a guanyador, Marc Alibau segon i Nil Munera que va acabar tercer.