Bon paper dels igualadins a la duatló de Teià

El CERRR i el CAI hi van enviar representació

Dimecres, 28 gener 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.

El diumenge passat es feia la primera edició de la Teiatló, a la localitat maresmenca de Teia. Els equips anoiencs hi van enviar representació, que va aconseguir uns resultats meritoris en una prova nova i de gran exigència

A Teià es disputava el diumenge passat, la primera edició de la Teiatló, duatló de muntanya que pertany a la lliga catalana de duatlons. Era la penúltima prova, a falta de la duatló de Vallfogona que serà el campionat de Catalunya. En el vessant individual, la prova ens va deixar un emocionant final entre els tres primers classificats masculins que al final es va endur el duatleta del T-Bikes Club Triatló Albert Soley. En dones, Laura Terradas (CT Granollers) va ser la guanyadora després de fer un espectacular tram de BTT. El T-Bikes Club Triatló s'imposava com a millor club en homes. La prova va comptar amb 195 inscrits i consistia en un primer tram de 6 quilòmetres de córrer, seguit de 23 quilòmetres amb BTT i, per acabar, 3 quilòmetres més de córrer. El tram de ciclisme tenia 1.200 metres de desnivell positiu, fet que va fer que la prova fos molt exigent per a tots els participants. El CERRR Igualada va ser-hi present, amb un nou podi de Carles Torrents, que va ser segon en V1. D'altra banda, Ivan Cordón i Manel Vivancos van esgarrapar dos magnífics punts per mantenir el 5è lloc de la Lliga. També en l'apartat masculí, per part del CAI triatló Petromiralles, va participar José Rios, que tot i arrossegar una lesió al peu va aconseguir finalitzar la prova en una molt bona 83ena posició de la general i 5ena posició de la seva categoria.

El CERRR va enviar una nodrida representacióEn dones, gran actuació de Blanca Vallès (CERRR) que aconseguia la victòria en júnior femení i era 5ena classificada absoluta. Mala sort, en canvi, per Arantxa
Mejías que havia d'abandonar per problemes mecànics. Sí que va acabar la prova la incombustible Erica Calatrava, tot i parar-se a ajudar la seva. Es va col·locar 4a al rànquing absolut femení de la disciplina.