El Physic CB Igualada perd contra el Círcol Catòlic Badalona

Physic CB Igualada A 63 - Círcol Catòlic Badalona A 71

Dilluns, 24 novembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest cap de setmana el Physic CB Igualda s'ha enfrontat a casa amb el Círcol Catòlic de Badalona. Els igualadins van plantar cara a un partit que es plantejava difícil i intens. Al primer quart sel's va veure molt ficats en el partit, tot i això en el segon, van fer un canvi en l'atac i van estar minuts sense anotar. Després d'un intercanvi de bàsquets i triples finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada A 63 - Circol Catòlic Badalona A 71.

L'equip igualadí es disposava a jugar un partit difícil i amb molta intensitat contra l'equip de Badalona. El partit va començar amb els
locals molt ficats en atac, arribant a anotar tres triples, i amb moltes oportunitats de bàsquets fàcils. L'equip visitant es mostrava un
pas enrrere dels visitants, tot i que el parcial no mostrava gaire diferència. Es va arribar al final dels primers deu minuts amb un
marcador favorable a l'Igualada per 20-15.

En el segon quart, va haver-hi un notable canvi en l'atac dels igualadins, que van restar quasi cinc minuts sense anotar. Els jugadors
de F. Castellet, van aprofitar la baixa intensitat de l'equip local per remuntar, i demostrar ek seu potencial en atac. Això va portar a un
parcial de 13-20, que va quedar reflexat en el marcador, arribant a la mitja part 33-35.

Després de la mitja part, un intercanvi de bàsquets i triples per part dels dos equips, feia continuar la ventatge en el marcador per
part del Circol Catòlic Badalona A, que es trobava en el seu millor moment en atac, anotant fins a tres triples. Així, es va arribar al final
del tercer quart amb un marcador de 49-54 per afrontar els últims deu minuts de partit.

En l'últim quart, l'Igualada va intentar igualar als visitants, i va poder ficar-se a tan sols tres punts de diferència quan restaven sis
minuts de partit, però el gra desencerts des de la línia de tir lliure (fallant set dels deu tirs lliures en els últims deu minuts), van ser
decisius per la victòria del Circol Catòlic Badalona A.

Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada A 63 - Circol Catòlic Badalona A 71.