Primera derrota a la lliga del CF Igualada

Masnou 4 - Igualada 1

Diumenge, 13 setembre 2009. 18:45. Redacció AnoiaDiari.
Els igualadins han rebut aquest diumenge al matí la primera derrota de la temporada. Ha estat contra el Masnou en el segon partit de lliga després de guanyar, diumenge passat contra l'UE Sants. El Masnou ha estat al capdavant del marcador tot el partit, encara que l'Igualada ha tingut un parell d'oportunitats per escurçar distàncies que han acabat al pal. La propera jornada, a casa, serà contra el Gramanet Milan. Classificació / Resultats

RESULTATS

CLASSIFICACIÓ

L'Igualada en el primer partit de la temporada

Primera derrota del primer equip de l'Igualada davant el Masnou. Tot i que el resultat, 4-1, no acaba de reflectir el joc que hi ha hagut al camp, els blaus no han sabut atrapar els locals.

El marcador de la primera part ha estat dominat pel Masnou que ha acabat els primers 45 minuts amb un favorable 2-0. Els igualadins no han estat a l'alçada i només començar la segona part ha arribat el 3-0. Tot i la diferència al marcador el joc de l'Igualada estava sent prou bo, tot i que poc encertat ja que estavellaven dues pilotes al pal que haurien pogut escurçar distàncies.

El 3-1 ha estat un gol de penal per Gerard. L'Isma havia xutat a porteria quan un jugador del Masnou treia la pilota amb les mans. Expulsió i gol de Gerard.

No hi ha hagut més ocasions de gol pels visitants que a pocs minuts del final han acabat encaixant el 4-1 definitiu.

El cap de setmana vinent rebran a casa un dels equips que aquest any ha entrat a la categoria de Primera Catalana, el Gramanet. Serà diumenge dia 20 a les Comes, a les 5 de la tarda.