La Reis Race dels Moixiganguers reuneix a 550 participants

Ton Vilà, dels Moixiganguers, i Carme Ballesteros, primers pel que fa a participants castellers

Dilluns, 7 gener 2019. 12:30. Redacció AnoiaDiari.

Un matí fred, però perfecte per córrer al llarg dels punts més coneguts del centre d'Igualada i altres ubicacions emblemàtiques. Més de mig miler de participants van ser a la Reis Race dels morats, que va batre rècords en aquest aspecte i va reeditar la seva bona acollida en una jornada tan estimada pels igualadins i igualadines.

Més gent, molta expectació i una jornada rodona per al format que fa set anys que organitzen els Moixiganguers d'Igualada. la Reis Race del 2019 va reunir gairebé 550 corredors i corredores per resseguir el circuit que passa per diversos punts icònics d'Igualada. Ja consolidada com una de les curses urbanes i integrada a la Lliga Championchip'2019, es va complir amb les expectatives. En la categoria de 10 quilòmetres, va tenir per guanyadors en categoria masculina Joan Rosich, del CA Santa Coloma, i en femenina Katherine Chaplin, del Borges Trail, amb un temps de 34 minuts 51 segons i 41 minuts 18 segons respectivament.

El pas pel claustre de l'Escola PiaEn la distància de cinc, els guanyadors van ser Carlos Herrera, de l'Ironwill BCN, amb 16 minuts 49 segons i Jakeline Gómez, del Vilafranca amb 20 minuts i 39 segons. Els millors castelleres classificats van ser Ton Vilà dels Moixiganguers i Carme Ballesteros dels Castellers de Vilafranca. Els Moixiganguers van guanyar la categoria 3 de 10 que premia la colla que classifica els 3 primers corredors.