El tècnic anoienc Pol Cantero fa a Catalunya campiona estatal d'handbol en infantil masculí

Compagina el càrrec federatiu amb el d’entrenador del CHI, líder en el seu grup a la lliga

Dimecres, 10 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La selecció catalana infantil va guanyar a Galícia el campionat estatal en categoria masculina. Un dels seus ingredients principals per a la victòria era de casa nostra: l'entrenador Pol Cantero, tècnic a la vegada del sènior del Club Handbol Igualada.

L'entrenador de l'Handbol Igualada Pol Cantero es proclamava aquest cap de setmana campió estatal de seleccions d'handbol amb Catalunya. Va ser en un diumenge on les seleccions catalanes d'handbol aconseguien una fita històrica , en primer lloc disputant totes les finals del campionat d'Espanya de seleccions i en segon lloc aconseguint cinc títols de campions i un sots campionat. L'infantil masculí català, entrenat per Sergi Baguer i Pol Cantero, s'imposava a la final a Andalusia.

Va ser un triomf espectacular. Els catalans perdien de quatre al descans (10-14), però a la represa l'equip sortia amb una altra cara. Això els va permetre fer un parcial extraordinari a l'inici de la segona meitat: van contrarestar el 10-14 amb un 22-10, amb 20 minuts sense encaixar cap gol. Van guanyar de vuit: 32-24.

Cantero, amb la medalla de campióCantero fa anys que milita a les files de l'Handbol Igualada. Primer, com a jugador i des de fa dos anys és director de l'equip sènior masculí. Compagina aquesta tasca amb la de responsable tècnic com a segon entrenador de la selecció catalana infantil masculina i és en part l'artífex d'aquesta gesta. Avui en dia, la feina de Cantero fa que l'equip sénior masculí es trobi liderant la taula de 2ªcatalana grup B sènior masculí, amb moltes possibilitats de poder aspirar a guanyar l'ascens de categoria per la temporada vinent.