PUBLICITAT

Torna el "mambo" a Les a Comes

L’Igualada Rigat derrota per un contundent 10-1 l’Alcobendas

Diumenge, 31 març 2019. 18:16. Redacció AnoiaDiari.

Feia 21 temporades que l'Igualada Hoquei Club no marcava 10 gols o més a la lliga. El festival golejador ha arribat aquest dissabte a Les Comes, on els arlequinats van passar per damunt del conjunt madrileny de l'Alcobendas, a qui van derrotar per 10 gols a 1.

La superioritat local va ser abasegadora des del primer fins a l'últim minut del partit. Al minut 9, els igualadins ja guanyaven per 3 gols a 0, amb gols de Pla (m.1'22), Méndez (m. 5'27), i novament Pla (m. 9). El domini ha continuat al llarg de la primera part, que ha acabat amb un contundent 7-1, amb més gols de Pla (m. 13), Ton Baliu (m. 14), López (m. 15), Pla, de falta directa (m. 23'30), i Tety Vives (m. 24'15). Pels madrlenys ha marcat López, al minut 15, fent el 5-1.

El "mambo" s'ha cantat a Les Comes, dos anys i 3 mesos després de la darrera ocasió, al minut 10 de la represa, amb un gol de Méndez. ( minuts després, el debutant Bernat Yeste feia pujar, de falta directa, el 9-1, aconseguint el seu primer gol a l'OKLliga. També va debutar el jove Manel del Valle. Al minut 22, Jordi Méndez feia el 10-1 definitiu i el seu tercer gol del partit, superat per Sergi Pla, que va fer un pòker de gols.

cal destacar que, durant uns minuts de la segona part, el cinc arlequinat era integrat per jugadors fets a Les Comes: Manel del Valle, Ton Baliu, Tety Vives, Méndez i Yeste.