Membrado-Vilamala, guanyadors del Ral·li Ciutat d’Igualada

La cita, organitzada pel Moto Club Igualada, va renovar completament el seu recorregut, convertint-se en un repte per a tots els participants.

Diumenge, 1 maig 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest dissabte 30 maig es va disputar, per les carreteres de la Comarca, el 18è Ral·li Ciutat d’Igualada. Els resultats puntuaven per la Copa de Catalunya d'Asfalt, l’Open, la RRS i el RS, a més de l'absolut. Al final de la jornada van pujar al podi les parelles Membrado-Vilamala, com a guanyadors; Domenech-Sanchez, en segona posició i Solans-Ibáñez, per rebre el bronze.

Punt de sortida dels participants de la 18na edició Ral·li Ciutat d’IgualadaA primera hora del matí la Rambla d’Igualada lluïa més d’una vuitantena de cotxes aparcats milimètricament, l’asfalt tímidament moll. Marc Castells, alcalde de la ciutat, juntament amb membres de l’organització eren els encarregats de donar el tret de sortida a cada automòbil, que sortia amb un minut de diferència respecte a l’anterior. Un cop els vehicles van abandonar l’àmbit urbà la disputa tenia lloc als tres primers trams del recorregut: Orpí (6,45kms), La Llacuna (9,42kms) i Sant Jaume de Montagut (13,88kms). Aquests tres trams es tornaren a repetir a mig matí després de passar pel punt d’assistència d'Igualada, situada a l'Avinguda Catalunya. A dos quarts d’una tornava a arrencar, una altra vegada, la competició. A dos quarts de cinc de la tarda, i després d’una aturada per dinar, es va reprendre la competició, amb el tram de Santa Perpètua (9,02kms) i Savallà (13,20kms).

Pilots de tot el país han participat al Ral·li Ciutat d’IgualadaEn total la prova va tenir uns 385,90km dels quals 103,94 van ser contra el cronòmetre. Unes xifres excel·lents per a una prova del Campionat Català.
Pel que fa als pilots inscrits vam poder observar la presència dels pilots punters en el panorama català d’aquesta categoria. Es va notar la baixa d'Orriols i el seu Porsche 911. Una organització impecable, un traçat esplèndid i un públic entregat, malgrat una tímida pluja, van ser les claus perquè els millors pilots del Campionat de Catalunya de Ral•lis d’Asfalt es lluïssin amb els seus cotxes.

Podeu consultar els detalls de la classificació final en aquest document.