La UE Horta desfà a un Igualada barallat amb el gol a Les Comes

Els anoiencs tampoc poden puntuar en la segona jornada

Dimarts, 10 setembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus no van poder aspirar a res en el primer matx a Les Comes des que han tornat a Tercera Divisió. Davant seu van trobar a un rival sense esquerdes, la UE Horta, que es va imposar per 0 a 4.

Davant l'Horta, que també havia perdut en la primera jornada de competició, els homes de Moha jugaven el seu primer partit de la temporada lliguera a Les Comes. El tècnic va repetir alineació i també la tònica del partit anterior: domini blau amb la pilota i incomoditat davant els contracops de l'adversari. Amb aquest guió, els locals van tenir ocasions molt clares per avançar-se en el marcador. Però, de nou, la falta d'encert i l'habilitat del porter de l'Horta, ho van impedir.

La pugna per la pilota entre un dels hortencs i un mig de l'IgualadaA la mitja hora de joc, en el millor moment del conjunt local, va arribar un gran sotrac. Pilota llarga a l'esquena de la defensa anoienca, i gol dels barcelonins. Això va fer decaure l'ànim de l'Igualada, i només tres minuts més tard, Adri feia el segon. El partit es posava complicat pels interessos locals. Amb un equip tocat, l'Horta va tenir oportunitats per augmentar el marge, però la defensa igualadina ho va impedir. S'arribava al descans amb 0 a 2.

Al descans, els blaus van fer un doble canvi per intentar revertir la situació, amb l'entrada de Nil i Llobet. I l'enfrontament es va obrir més que mai. Els igualadins intentaven reaccionar, però les pèrdues de pilota i els contracops de l'equip visitant seguien. I el panorama encara es posava pitjor quan Óscar, per lesió, deixava l'equip amb deu. I més, quan Bernat era expulsat, a falta de deu minuts per la finalització. Aquest fet va ser aprofitat per l'Horta per augmentar el resultat definitiu fins al 0 a 4.