El vallbonenc Víctor Carrasco obté el campionat estatal d'scotter

Una altra victòria del múixer anoienc que no para de sumar títols

Diumenge, 21 desembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

En el múixing el nom de Víctor Carrasco és sinònim de victòria. El vallbonenc va guanyar amb autoritat un altre títol, en la categoria d'scotter amb dos gossos, malgrat que en alguns moments les precipitacions condicionaven la competició

El jove múixer vallbonenc Víctor Carrasco continua acumulant títols. El cap de setmana passat es va proclamar Campió d'Espanya, en la categoria d'scotter amb dos gossos, en el Campionat de Muixing Sprint sobre terra que es va disputar a la localitat de Polientes, a Cantàbria. En total van participar en les proves, en les diferents categories, fins a 157 corredors, procedents de les federacions d'Aragó, Astúries, Cantàbria, Castella i Lleó, Galícia, Madrid, Navarra, València, el País Basc i la federació de Catalunya, per la qual competia Carrasco.

Carrasco va competir en la categoria scotterLa pluja que va caure intensament durant tot el cap de setmana va perjudicar, i molt,  les instal·lacions. Això va obligar a celebrar les proves en un sol circuit. Les competicions de tots dos dies es van dur a terme en el recorregut mitjà de 4,5 quilòmetres. Malgrat les inclemències meteorològiques, Víctor Carrasco va tornar a completar una extraordinària cursa, que li va permetre endur-se la primera posició en la modalitat de patí amb dos gossos.

El cap de setmana anterior, Carrasco havia pres part en el Campionat d’Europa de múixing en terra que s'havia disputat a la localitat de Lamottre Beuvron, a la regió francesa del Loire, amb la participació de més de 300 corredors d’arreu del continent. El jove vallbonenc, que formava part dels 25 corredors de l'equip espanyol, va participar-hi també en la categoria ‘scootter’ amb 2 gossos, la categoria amb més inscrits, un total de 34. Carrasco va aconseguir el millor resultat de l’equip estatal, amb un temps de 27 minuts, tot i que va acabar en una 21a posició que no va satisfer les seves expectatives. Una setmana després, el jove vallbonenc s'ha pogut treure el mal regust de boca proclamant-se Campió d'Espanya.