TORNAR

YP, la línea cosmètica creada i formulada per Yvette Pons

Dimecres, 23 novembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

YVETTE PONS Yvette Pons compta amb més de 20 anys de trajectòria professional, estudis i investigacions en el món de la salut i l'estètica. Durant més d'onze anys Yvette s'ha dedicat a estudiar les morfologies de les persones i les seves alteracions es poden arribar a desenvolupar en el transcurs de la seva vida.

Fruit d'aquests estudis s'ha adonat que totes les morfologies de pell, cada vegada més, són susceptibles als canvis climatològics, desequilibris en l'alimentació, estrès, al·lèrgies i desajustos hormonals a causa de substàncies químiques, etc .. que alteren el sistema immunològic i el funcionament cel·lular de la pell de les persones. Totes aquestes alteracions provoquen un augment de toxines a la pell provocant inflamació cel·lular i accelerant els radicals lliures, que com tots sabem, són tan perjudicials.

Tots aquests factors esmentats han deixat constància amb el temps que l'augment de les toxines a la pell avança molt ràpidament, accelerant l'envelliment i les seves conseqüències corporals. Així i tot és bo destacar que cada tipus de pell envelleix de forma diferent i desenvolupa alteracions diferents, ja que cada persona ha heretat un funcionament cel·lular concret.

Per tot això la línia cosmètica de | Pons s'ha desenvolupat des d'un concepte innovador, creant una nova alternativa en cosmètica per tractar totes les causes de les alteracions d'una forma totalment personalitzada i adequada al funcionament cel·lular peculiar, aportant a cada pell els principis actius precisos i necessaris, formulats i barrejats en el mateix moment per millorar, prevenir i frenar l'envelliment o qualsevol altra alteració de la pell.

Yvette combinarà els diferents principis actius que necessitis, en el mateix moment de la compra, per tractar el problema que vulguis solucionar i que haurem avaluat amb un diagnòstic previ de la pell. Procurant com a objectiu principal frenar l'envelliment en funció dela teva herència genètica.

La importància dels ingredients

Yvette Pons té molt present que cal avançar amb passos segurs cap a una estètica més natural i saludable.

Per això en el moment de crear la seva línia cosmètica no ha dubtat en cap moment en escollir els millors ingredients provinents del món marí, mineral i vegetal en forma d'extractes de flors, cereals, plantes, oli de llavors, de fruites, extractes de caviar, oli de salmó, ... Sempre amb la màxima qualitat i amb la concentració d'actius necessaris per garantir la màxima eficàcia.

En cosmetologia els extractes naturals són vitals per preservar la salut i per obtenir uns resultats òptims i duradors. Yvette Pons es compromet a oferir una línia de productes formulada des de la màxima qualitat evitant en tots els casos l'ús de parabens.

Per aquest motiu el procés d'extracció dels components naturals es realitza mitjançant la biotecnologia, un sofisticat mètode de laboratori que permet tenir cura amb excel·lència els principis actius, buscant la màxima puresa i l'elevada concentració. Aquest procés tan cuidat fa que aquests principis actius siguin altament eficaços en el moment de desenvolupar la seva funció i que el seu pes molecular sigui més baix, permetent que els principis actius penetrin en capes més profundes de la pell, equilibrant i frenant les causes que provoquen la gran majoria d'alteracions en la pell.

T'animem a informar-te sense compromís a l'Institut d'Estètica Yvette Pons


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.