TORNAR

Conill a la vinagreta

Dijous, 16 juny 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia ens proposa un plat, que sembla complicat però que és molt senzill, canvia el gust del vinagre i per això n'hi ha per llepar-se'n els dits.

Conill a la vinagreta

Ingredients

Un conill a trossets

Un paquet d'escalunyes

Dues pastanagues

Una cabessa d'alls

Dues fulles de llaurer

Un ramet de farigola

Un polsim d'orenga

Un grapat de camagrocs secs

Dos vasos d'oli

Un vas de vinagre

Elaboració

Es passa una mica el conill salpebrat per l'oli del fons de l'olla a presió per enrossir-lo. Quan està fet, s'hi afegeixen la resta dels ingredients. La ceba (escalunyes) i les pastanagues talladetes a trossets, els alls desgranats i les herbes, amb l'oli, el vinagre. Amb l'olla pressió, en 8 o 10 minuts estará fet.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.