TORNAR

Inici de curs per a l’A.E.Torxa: excursió a Collbàs

Des dels més petits als més grans participen de la tradicional sortida

Dimecres, 27 octubre 2010. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest mes d’octubre els escoltes de l’Agrupament Escolta Torxa han iniciat el nou curs amb emoció i satisfacció; com no podia ser de cap altra manera amb la típica excursió d’inici de curs a Collbàs, tradició des de fa una pila d’anys.

Els escoltes i monitors de l’A.E.Torxa a Collbàs

Així doncs a les 9 del matí, monitors i escoltes ens trobàrem al Cau, i ens posàrem en marxa en direcció a Collbàs. El trajecte que vam emprendre fou un bon moment per conèixer a les noves incorporacions del grup, explicar les anècdotes de l’estiu, retrobar-nos amb els que feia temps que no vèiem, fer nous amics...

Un cop arribats als dipòsits de Vilanova vam fer una parada per esmorzar i carregar les piles, i a continuació vam seguir el nostre camí fins arribar al santuari de Collbàs. Allà vam fer un macro joc tots plegats, i cal dir que des del castor més petit fins als ròvers s’ho van passar d’allò més bé corrent d’una banda a l’altra per tal de no ser atrapats.

Després, hora de dinar, i a continuació una mica de temps lliure per jugar, divertir-nos, descansar o parlar una estona amb els companys. Més tard, ens separàrem per branques i cadascuna d’aquestes va realitzar les seves activitats, com jocs de coneixença per tal de conèixer els nous escoltes, consells per tots aquells que no van poder assistir a campaments, i altres tipus d’activitats que ens van fer passar uns moments d’allò més emocionants.

Finalitzat el temps per branques, tornàrem caminant, fent camí tot gaudint de la natura que ens envoltava. Vàrem fer una parada a Montbui poble per berenar i un cop tips l’excursió seguí fins arribar a Igualada amb la motxilla plena d’anècdotes divertides i l’alegria d’haver passat un fantàstic dia.

A.E.Torxa


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.