TORNAR

La innovació en estètica es reuneix a Igualada gràcies a Yvette Pons

Les noves innovacions estètiques busquen una ràpida incorporació del pacient al món del treball.

Dimecres, 30 novembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els principals avenços en el món de l’estètica van ser els protagonistes de la vetllada organitzada per l’Institut d’Estètica Yvette Pons el passat divendres dia 25 al restaurant Sesoliveres. La presentació de la nova gamma de cremes creada per Yvette Pons, que porta més de dues dècades dedicada a la bellesa, va servir d’excusa per reunir a quatre professionals del sector que van exposar diferents avenços davant un auditori d’unes 200 persones.

AÏDA SÁNCHEZ ALONSO

De la mà d’Elisabet Carnicé, reconeguda periodista que actualment presenta el programa d’actualitat castellera Quarts de Nou, l’acte va transcórrer de forma distesa durant aproximadament una hora i quart.

FOTOS: EDUARD ALSINA

Alejandra Viva va ser l’encarregada d’obrir les presentacions amb l’innovador Venus Viva de la mà de Venus Concept, un dispositiu per tractaments facials de radiofreqüència nanofraccional. Viva va destacar els múltiples avantatges d’aquest nou aparell, que destaca per millorar la flaccidesa en tot tipus de pells i que permet eliminar les marques d’acne, reduir les estries i el porus oberts i unificar el to d’una forma no invasiva.

Viva va descriure els processos d’envelliment de la pell i va destacar com a partir dels 40 anys l’estructura facial, fins i tot en l’àmbit ossi, es redueix donant pas a la mirada cansada i a un aprimament de la capa epidèrmica. Gràcies a Venus Viva s’aplica calor a través de l’epidermis, escalfant la pell per dins de forma no dolorosa i en tractaments de tan sols 15 minuts. Una de les principals novetats és que no és necessari el temps de repòs, ja que la pacient sols experimentarà una lleu vermellor fàcil de cobrir amb maquillatge que desapareixerà al cap de 48 hores. Amb una aplicació de tres tractaments amb un manteniment cada sis o vuit mesos, el sistema presenta un gran avançament respecte als làsers ablatius, que fins i tot requerien baixa laboral.

Reduir la baixa laboral va ser també un dels pilars fonamentals del metge Oriol Vernetta, que va presentar les bases de la nova cirurgia i va exposar la seva forma de veure l’estètica ja des de l’inici destacant que ell no creu en “l’antiaging sinó en el proaging, és a dir, no es tracta de no envellir, sinó de fer-ho guapos”. Les tres bases de la nova cirurgia són l’honestedat, amb uns clients que vénen molt informats sobre el que volen, el tractament personalitzat per cada pacient, que s’aconsegueix amb les tècniques més innovadores i la naturalitat, evitant que es notin les operacions d’estètica.

Vernetta va destacar el lífting de 8 punts, que aconsegueix recuperar el volum perdut mitjançant la tensió vertical del teixit facial gràcies a dos tipus d’àcid hialurònic i l’skinboost, unes injeccions d’àcid hialurònic en capes profundes de la pell que hidraten de forma evident i promouen la formació de col·lagen nou i re densifica la pell a llarg termini. Les dues noves tècniques permeten la ràpida recuperació de la pacient, reduint la baixa laboral i recuperant l’activitat física el més ràpid possible.

Per la seva part, i tornant la tecnologia estètica, Noelia Jiménez va presentar el làser no invasiu de la tecnologia HIFU, que es basa en ultrasons microfocalitzats que arriben a les capes més profundes de la pell sense fer malbé el teixit epidèrmic. L’aparell, recomanat tant per la cara com el cos i que actua de forma no invasiva, transmet una energia que genera micro punts coagulats que compacten el teixit i reorganitzen les fibres de col·lagen.

La tecnologia HIFU penetra fins a la capa smas de forma no dolorosa, just a sobre del múscul i arribant a nivells molt més profunds que el làser, la radiofreqüència o l’IPL.

El torn dels ponents va finalitzar amb el nutricionista vegà i macrobiòtic David Gasol, que va destacar la importància en allò que mengem, no només a llarg termini sinó també a curt termini. Per Gasol tot allò que ingerim “afectarà el nostre to de pell, al color i a la flaccidesa, d’aquí la importància de personalitzar la dieta i adaptar-la a les necessitats del client”.

El nutricionista busca generar hàbits saludables d’alimentació, d’una forma coherent i adaptada a l’estil de vida. Alhora, s’han de fomentar els aliments que ens ajudin a reduir l’oxidació, com els greixos, els sucres i les proteïnes, i canviar-los per verdures, llegums, llavors i cereals.

Finalment Yvette Pons va fer una breu presentació de la seva segona gamma de cremes, que arriba després d’haver creat fa 4 anys la seva primera línia estètica. Segons Pons, el principal producte d’aquesta nova gamma és el sèrum, que és la part activa del tractament i de la qual en disposa de 216 versions, que li permeten personalitzar-los segons les necessitats de cada client.

La nova Global Antiaging Cream està indicada per tot tipus de pells i per dia i nit. Els ingredients dels productes són d’origen vegetal i obtinguts gràcies a la biotecnologia, pel que poden penetrar a la pell a nivell profund d’una forma més ràpida.

Després de l’acte el públic van gaudir d’un còctel on van poder resoldre els dubtes amb els ponents i discutir sobre els avenços presentats.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.