TORNAR

La recepta: Braó de porc a la cervesa negra

Amb L’Atelier, Restaurant Pedagògic

Dilluns, 20 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Ingredients

  • 4 braons dessossats de porc
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 caps d'all
  • Una mica de canyella
  • 2 llaunes de cervesa

Elaboració

Agafem els braons i els salpebrem. Fer-ho daurar una mica. Els retirem i els reservem.

Després posar la ceba tallada i els caps d'all a la mateixa cassola. Fer-ho coure i posar-li un pols de canyella. I quan estigui daurat tornem a posar els braons i afegim la cervesa. Que vagi coent a foc lent. Si cal es posa una mica d'aigua fins que estigui ben cuit.

Treiem els braons i deixem reduir una mica la salsa, si cal ho podem lligar amb una mica de maizena.

Ho servim acompanyat amb unes patates cuites al caliu i tallades a rodanxes.

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.