TORNAR

La recepta: Carxofes saltades amb calamarcets i gambes

A càrrec de l’Atelier, restaurant pedagògic

Dilluns, 30 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Ingredients

1 kg carxofes
1/2 kg calamarcets nets
6 gambes
Salsa soja
Llimona
Oli d'oliva
Sal
 
Preparació
 
- En un recipent posem aigua freda i exprimim la llimona.
- Pelem i tallem a tires les carxofes, les posem amb l'aigua (perque no es tornin negres)
- Netegem i tallem a rodanxes d'un dit els calamarcets.
- Pelem i tallem en 3 les gambes
- En una paella posem un raig oli i saltem els calamarcets
- Afegim les gambes, un parell de voltes i posem les carxofes, ho deixem 5 minuts
- Afegim un raig de salsa de soja un parell de voltes més.
- Ho rectifiquem de sal i ja ens ho podem menjar
 
 
La carxofa és ideal per a totes les persones, per a les que volen perdre pes i per a les que volen un fetge saludable. També és adequada per als diabètics ja que afavoreix la disminució dels nivells de sucre en sang. Gràcies al contingut en vitamina C, amb gran efecte antioxidant, la llimona evita que la carxofa s’ennegreixi. Si no tenim llimones també podem beneficiar-nos de la vitamina C julivert.

1 Comentaris

R

ROSER

EL BRUC

30 de gener 2017.11:54h

Respondre

QUE BONES. DEMÀ HO FAIG.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.