TORNAR

La recepta: Cigrons saltats amb botifarra negra i cansalada

Dilluns, 20 febrer 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Ingredients

1 kg cigrons
1 botifarra negra
200 gr cansalada
1 ceba 
oli d'oliva
sal
 
Preparació
 
- 24 hores abans posem els cigrons amb aigua calenta a hidratar-los.
- Posem els cigrons en una olla amb aigua neta i calenta a bullir, fins que siguin tous.
- Piquem ben petita la ceba
- Tallem a tires la cansalada
- Treiem la pell de la botifarra negra i la posem a un plat i al microones. La treiem i l'aixafem amb una forquilla
- En una paella sofregim la ceba
- Afegim la cansalada
- Posem als cigrons i la botifarra negra, que ens quedi tot ben barrejat
- Ja ho podem servir
 
 

Els llegums es consideren els germans pobres de la cuina, però el cert és que són veritables tresors gastronòmics i, sobretot, nutricionals. Fixeu-vos en els cigrons: contenen un 19%  de proteïna –la carn en té un 18%–, aminoàcids essencials com la lisina, ferro i greixos no saturats, que són fonamentals per al nostre organisme. Són especialment bons per a les persones que pateixen problemes cardiovasculars, colesterol i diabetis. I són boníssims!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.