TORNAR

L'anoienc Magí Senserrich comença com a vicepresident mundial de la JCI

El jove igualadí va ser nomenat el passat mes de novembre a Amsterdam

gent
Divendres, 19 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després de molts anys vinculat a la Jove Cambra, enguany l'igualadí tindrà un paper rellevant com a vicepresident i representant d'Europa en aquesta entitat. Haurà d'assistir en els principals esdeveniments internacionals, com la Reunió de Presidents Europeus a Croàcia.

En la reunió d'inici d'any de la Junta Mundial de la JCI (Junior Chamber International) que es va fer la setmana passada, hi va tenir protagonisme un igualadí, Magí Senserrich. La trobada es va fer a la seu mundial situada la ciutat de Chesterfield, a l'estat americà de Missouri. Senserrich en forma part ja que va ser escollit Vicepresident Internacional de la JCI per Europa el passat mes de novembre en el marc del Congrés Mundial de la JCI a Amsterdam.

Senserrich, tercer a dalt, a l'esquerraEn aquesta junta hi ha 25 persones que representen les quatre àrees: les Americas, Àfrica i Orient Mitjà, Europa, i Àsia i Pacífic. La reunió va ser dirigida pel President Mundial de la JCI, Brian Lim de les Filipines. Entre els principals objectius per aquest 2018 cal destacar el compomís per treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides i l'impuls de la campanya 'La Pau és Possible' A nivell més intern, es definirà el Pla Estratègic 2019-2023 a nivell mundial per seguir potenciant la missió de JCI que és la d'oferir oportunitats de desenvolupament que apoderin als joves a crear canvis postius.

Al llarg de l'any, en Senserrich visitarà els països que te assignats com a Vicepresident: França, Luxemburg, Sèrbia, Modàvia, Romania i Turquia. A més a més, assistirà en els principals esdeveniments internacionals: la Reunió de Presidents Europeus a Croàcia, la Conferència Europea a Letònia, la Global Partnership Summit a la ONU de Nova York, i el Congrés Mundial a la Índia.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.