TORNAR
PUBLICITAT

Canal Taronja Anoia estrena nova temporada

L’eslògan d’enguany és ’La tele que ens uneix’

gent
Divendres, 8 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'equip de Canal Taronja torna a la càrrega. S'ha acabat l'estiu i es normalitza la programació, amb programes de matriu informativa i de coneixement i promoció de l'Anoia.

Passada la Diada, Canal Taronja engega la nova temporada 2017-2018. Sota l'eslògan 'La tele que ens uneix', la programació de la televisió de la comarca aposta per la informació d'Igualada i l'Anoia, el debat i l'entreteniment com a puntals bàsics de la graella. La programació vol consolidar els espais estrenats durant la darrera temporada, a més d'estrenar-ne de nous, tot combinant els programes de plató i d'exteriors. L'objectiu és arribar tots els públics i consolidar i ampliar l'audiència de 60.000 telespectadors mensuals que té en aquests moments.

Cada dia, la programació arrenca amb l'informatiu 'Info Taronja' a les 8, 10 i 12 de la nit amb les notícies diàries del més destacat que passa a Igualada i l'Anoia. Després de les notícies, hi ha sempre un programa d'estrena a 1/4 de 9, 1/4 d'11 i 1/4 d'1 de la nit. Els dilluns es pot veure el programa esportiu 'Targeta Taronja' amb els resultats i l'anàlisi de les competicions d'Igualada i l'Anoia. Pel que fa als dimarts, continua en antena l'espai titulat 'La Plaça' amb entrevistes en profunditat a diferents personatges de la ciutat i la comarca. Els dimecres el programa de debats d'actualitat d'àmbit local titulat 'El termòmetre', que un cop al mes quedarà substituït pel programa econòmic 'Anem per feina' de debats empresarials.

Aquest any, continuen els dijous, a 1/4 de 9, 1/4 d'11 i 1/4 d'1 de la nit, els programes exteriors que passejaran el telespectador per l'Anoia. En aquest sentit se'n combinaran tres, en funció de la setmana: el programa de turisme per la comarca 'La motxilla Taronja', el programa de productes gastronòmics Km0 'El gust de l'Anoia' i 'La meva Anoia', on personatges coneguts de la comarca ensenyen quins són els seus paisatges favorits. Els dijous també s'estrena 'Montbui Actiu' amb l'actualitat cultural del municipi. Els divendres es podrà veure un nou programa d'entreteniment que s'estrenarà al mes d'octubre amb continguts satírics i d'oci, i el programa de reportatges de Piera titulat 'Batecs de Piera', que produeix Piera TV. Cal recordar que el mateix divendres, l'informatiu de les 8, 10 i 12 de la nit inclou el resum de les notícies de tota la setmana i la cartellera dels cinemes Mont-Àgora amb els tràilers de les pel·lícules que s'hi projecten.

Per últim, Canal Taronja seguirà, una temporada més, apostant per fer reportatges dels actes culturals i lúdics més importants que es fan a la comarca dins l'espai 'En Imatges' i també continua l'emissió de la missa de Montserrat, en directe, cada diumenge a les 11 del matí. De dilluns a divendres, de 6 a 2/4 de 8, emetrà el programa 'Catalunya Directe' i els dissabtes i diumenges, de 6 a 8, el programa '1món.cat' de la Xarxa de Comunicació Local. Tots els programes es poden veure a la carta de manera fàcil i àgil a la nova pàgina web canaltaronja.cat/anoia


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.