TORNAR

L'Estiu Jove acaba una edició divertida i didàctica

Bones sensacions amb activitats noves com acroioga, cosmètica natural o confecció de bosses

gent
Dijous, 27 juliol 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Hi ha hagut molt bona resposta del jovent d'Igualada. El el departament de Joventut ja prepara la programació de tardor i hivern.

És a punt d'acabar una nova edició de l'Estiu Jove, la iniciativa que anualment impulsa el departament de Joventut de l'Ajuntament d'Igualada, amb un ampli programa d'activitats lúdiques i de formació per aquesta franja d'edat dins el període de vacances. El projecte vol estimular, a més, la participació juvenil local fora de l'àmbit formal, treballar diferents valors com la cohesió, el compromís i l'empoderament i generar espais de convivència i iniciativa, tots ells emmarcats dins el Pla Local de Joventut.

Els nois i noies que hi han pres part aquest 2017 el recordaran com el de l'aprenentatge digital i artístic, amb propostes com casals de robòtica, casals d'aplicacions per a mòbils i tallers de dibuix manga. També les oportunitats per a menors a l'estranger, les alternatives de viatge 'low cost' per a joves o la mobilitat internacional, amb el cicle de xerrades del 'Campi qui Pugui' o amb xerrades dirigides a famílies i joves de com treballar d'au-pair o d'assistent lingüístic a l'estranger.

La Festa Holi, una de les activitats de les primeres setmanesL'agenda musical ha estat novament un dels capítols més destacats, amb l'edició 2017 del Certamen de Música Jove, i també s'ha posat l'accent en la formació en el lleure i la participació juvenil, amb cursos de premonitors i amb el camp de treball Fest'ho jove, centrat en la cultura de pau i en què un total de vint joves han fet realitat, com cada any, un projecte d'aprenentatge i servei a la ciutat, desenvolupant una campanya de sensibilització. Una de les principals novetats enguany ha estat l'Agenda +16, un seguit d'activitats puntuals de diferents temàtiques com acroioga, cosmètica natural o confecció de bosses, adreçades per a joves a partir de 16 anys.

Ara, el departament de Joventut ja està preparant la programació d'activitats de tardor i hivern, que obrirà les inscripcions a partir del 14 de setembre. Es podran fer on-line a www.igualadajove.cat o presencialment a l'equipament juvenil La Kaserna.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.