TORNAR

Els joves de la Pobla de Claramunt viuen amb intensitat la seva setmana

La setzena edició de la Setmana de Joventut va ser viscuda a la Pobla del passat 13 al 17 de juny

gent
Diumenge, 1 juliol 2018. 03:00. Joan Gual Godó.
D'un cop d'ull

Del dimecres 13 al diumenge 17 de juny, es celebrà una nova edició de la Setmana de la Joventut, concretament fou la setzena, amb activitats organitzades per l'entitat Barrufet Roig.

Els joves de la Pobla de Claramunt viveren del dimecres 13 al diumenge 17 de juny, la setzena edició de la festa coneguda com a la Setmana de la Joventut. L'entitat Barrufet Roig fou l'organitzadora de totes les activitats, constades, per exemple, de correbars, concerts, paella, que van fer que molta gent hi assistís.

El Campionat de Vòlei Sorra, celebrant la cinquena edició, va ser la iniciadora de la Setmana coneguda, el dia 13 de juny al parc de Sant Galderic. Una altra activitat, realitzada el dijous 14 de juny, va ser el tast de cervesa artesana que hi van participar una desena de parelles. Tot seguit, es va fer el sopar a la fresca, on després es va fer un concert amb Ferran Exceso, on setanta persones van ser-hi presents.

El divendres 15 de juny, aproximadament una vuitantena de joves van participar al Correbars, un dels actes més consolidats d'aquesta setmana famosa, en aquesta activitat es recorre per bars com El Lokal, Piscina Municipal, l'Hotel Robert, entre d'altres. El dia 16, hi va haver la Pujada de Caixes, on consisteix en anar acomulant caixes de cervesa damunt de les altres. Després hi va haver la mítica botifarrada popular, i després hi va haver el Micro Obert.

El darrer dia, el diumenge 17 de juny, va tancar amb una paella i un bingo després d'aquesta. Aquesta setmana també va tenir el suport de l'Ajuntament.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.